”Välillä sitä on porukka maalauksista yöt puskissa piilossa tai putkassa vangittuna, kun toisena päivänä taas lapsiperheen kanssa Suvilahden legalilla grillaamassa ja maalaamassa”

Graffitikulttuurista kokonainen levy? Kyllä!

31.07.2017

MC Scure on julkaissut neljännen soololevynsä Katutaide MC.

Lainataanpa alle Scuren sanoja albumista:

Katutaide MC on 11 biisiä pitkä albumi, joka pohjautuu alusta loppuun suomen graffitihistoriaan, sekä elämään graffitimaalarin silmin. Katutaide MC on oikeastaan ensimmäinen suomalainen teos, jossa pääsee paneutumaan nykypäiväisiin ongelmiin sekä positiivisiin puoliin, mitä graffitimaalaamisessa ja sen mukana tuomissa piireissä tapahtuu.

Teos on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen puolisko levystä on synkempää ja yhteiskuntakriittisempää tarinointia, kun toinen puoli on taas menevämpää ja positiivisempaa fiilistelyä. Näin elämä kulkee musta myös graffiteja maalatessa. Välillä sitä on porukka maalauksista yöt puskissa piilossa tai putkassa vangittuna, kun toisena päivänä taas lapsiperheen kanssa Suvilahden legalilla grillaamassa ja maalaamassa. Meitä on monen junaan. Tämän vuoksi levyllä on kahden tyyppista musiikkia, synkempää sekä pirteämpää, sillä tätä alaa on mahdotonta jakaa vain toiseen niistä”, Scure kuvailee levyään.

Albumin voit kuunnella alta. Uutta videota pukkaa puolestaan pihalle perjantaina.

Levyjulkkareita vietetään niin ikään perjantaina 4. elokuuta Music Bar Zoomissa Hyvinkäällä. Tuon tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa