Valtavassa nosteessa oleva Etta julkaisi uuden singlen: ”Ehkä bailaaminen on mulle jonkinlainen pakokeino”

Etta julkaisi uuden kappaleen.

Vilikasper Kanth

Etta julkaisi tänään uuden singlen Prinsessa.

Etta on saanut kappaleeseen inspiraation omista teinivuosistaan ja hän on tehnyt sen yhdessä tuottaja Salahpolon ja Kyösti Salokorven kanssa.

Etta itse kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Jo vuoden ajan mulla oli pyöriny mielessä idea tästä biisistä, tiesin et tää on tarina minkä haluun kertoo. Olin koko yläasteen aika kapinallinen nuori. Mun elämä painottu aikalailla ystäviin, hauskanpitoon ja viikonloppuihin. Nopeesti mukaan tuli bileet ja alkoholi. Oon maailman herkin tyttö ja välillä mul on vaikeuksii käsitellä mun tunteita. Ehkä bailaaminen on mulle jonkinlainen pakokeino. Tää biisi on mun kiitos kaikille niille, jotka on ollut mun tukena kaikkien vaikeiden aikojen läpi ja valvonu mun vieressä vuodesta toiseen. Mun äiti. Mun perhe. Mun parhaat ystävät.”

Etta eli Emmalotta Kanth on pääkaupunkiseudulta ponnistava laulaja-räppäri, joka herätti huomiota sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan videoilla muutamia vuosia takaperin. Videoillaan Etta esitti omat versionsa muun muassa Chris Brownin Look at me -kappaleesta ja Rae Sremmurdin jättihitistä Black Beatles.

Tuon jälkeen Etta on julkaissut lukemattomia singlejä ja kaksi ep-kokonaisuutta. Hän on myös vieraillut useiden artistien kuten Lukas Leonin ja Stereo-tuottajaduon singlellä. Etta työstää tälle hetkellä valmiiksi debyyttipitkäsoittoaan. Edellisen kerran Ettan ääntä kuultiin vierailijana Keko Salatan Kahville -kappaleessa. Keko Salatasta voit lukea lisää Rumban sivuilta täältä.

Kuuntele Ettan uusin single alta.