Varoitus, nuoret neidot: Brandon Flowersin uusi video voi olla kuumottavaa katsottavaa keskiyöllä

30.04.2015

Suomessakin keikkailleen The Killersin keulahahmo Brandon Flowers on julkaisemassa uransa toista sooloalbumia. Nykypäivän Bruce Springsteeniksikin kutsutun Flowersin The Desired Effect -levyn on määrä ilmestyä 18. toukokuuta.

Albumilta on nyt julkaistu Can’t Deny My Love– ja Still Wan’t You -kappaleiden perään kolmas single Lonely Town. Hetken jopa autotuneen heittäytyvän kappaleen sanoitukset sisältävät myös aavistuksen karmivamman puolen.

Brandon Flowers kertoi Radio.comin haastattelussa, miten The Policen Every Breath You Take sisältää samoin tavoin synkempiä sävyjä, ja hän halusi toteuttaa samaa ajatusta myös omassa kappaleessaan.

Flowers kertoo, että jos ei keskity kunnolla, saattaa kappale vaikuittaa vain perinteiseltä rakkauslaululta, vaikka näin ei todellisuudessa ole. Videossa, jonka voit katsoa alta päästään myös aavistuksen kyyläävimpiin tunnelmiin.

Toukokuussa ilmestyvää sooloa on tuottamassa esimerkiksi Haimia ja Vampire Weekendia tuottanut Ariel Rechtsaid. Levyllä vierailevat Danielle Haim, Neil Tennant ja Bruce Hornsby.

Lisää luettavaa