”Vedit koko homman vituiksi oikeita laulajia kohtaan” – supertähti vaipui neljän vuoden masennukseen kollegansa sanojen vuoksi

T-Pain vaipui masennukseen Usherin sanojen vuoksi.

AOP

T-Pain kertoo uudessa Netflixin This Is Pop -dokumentissa vaipuneensa neljän vuoden masennukseen Usherin sanojen vuoksi.

Laulaja T-Painin musiikissa autotunella on vahva osuus, ja siitä on tullut osa artistin tavaramerkkisoundia. Dokumentissa T-Pain kertoo, miten vuonna 2013 hän oli matkalla BET Awards -palkintogaalaan, kun lentohenkilökunnan jäsen tuli hänen luokseen ja kertoi, miten Usher haluaa jutella hänen kanssaan.

T-Pain meni kollegansa luokse ja kuvitteli juttelevansa hetken aikaa niitä näitä. Juttutuokion aikana Usher kuitenkin kertoi T-Painille, että tämän autotunen käyttö oli silkkaa vittuilua oikeille laulajille.

T-Painin mukaan hän vaipui Usherin sanojen mukaan rankan masennuksen valtaan. Laulajan mukaan masennusta kesti neljän vuoden ajan.

Katso pätkä jaksosta alta. This Is Pop vaikuttaa tavanomaista huomattavasti mielenkiintoisemmalta musadokumentilta – kerroimme siitä ensimmäisen kerran täällä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön This Is Pop (@thisispopshow) jakama julkaisu