”Täydessä hiljaisuudessa sain ensimmäisen ykköshittini” – jenkkiräppäri paljasti haamukirjoittaneensa yhden tämän vuoden suurimmista hiteistä

Post Malonen hitin keittoa oli hämentämässä useampi tekijä.

29.12.2017

Post Malonen Rockstar on ollut yksi vuoden isoimmista kappaleista. Rockstaria on julkaisun jälkeen luukutettu Spotifyssa jo lähes 600 miljoonaa kertaa ja se oli pitkään Suomen Spotifyn kuunnelluin kappale. Tälläkin hetkellä biisi majailee sijalla 3. noin 56 000 päivittäisen kuuntelun voimin.

Kappalella vierailee 21 Savage ja siitä on tehty remix, jolla vierailee kaksi etelä-amerikkalaista artistia. Olisiko kukaan kuitenkaan uskonut, että biisiä oli haamukirjoittamassa new yorkilainen reppuräpin nimeenvannona Joey Badass, jonka omista kappaleista ei ole vielä vastaavia hittejä löytynyt?

Haamukirjoitus ei ole tietenkään aivan uutta, mutta Badassin panosta ei missään kohdin ole vielä kerrottu. Joko räppäri on siis ollut mukana sävellysvaiheessa tai sitten sanoittamisessa. Joka tapauksessa työt on tehty hyvin, onhan biisi ollut jättimäinen menestys.

Twitterissä Badass kertoo, miten hän täydessä hiljaisuudessa sai uransa ensimmäisen ykköshitin ja ilmeisesti pätäkkääkin on tullut, rahasäkki-emojeista päätellen. Badass vannoo haamukirjoittavansa ensi vuonna lisää.

Alkuperäisessä versiossa olisi pitänyt olla Badassin lisäksi vierailemassa myös T-Pain, mutta tätä versiota ei ainakaan vielä ole julkaistu. Todennäköisesti monet räpin ja r’n’b:n ystävät kuulisivat tuon alkuperäisen version enemmän kuin mielellään. Rockstarin voit kuunnella alta.

Päivitys: Ilmeisesti biisistä onkin jo molemmat versiot kuultavissa, joten voit kuunnella ne samantien.Lisää luettavaa