”Veljiäni on heitetty alas katoilta ja kivitetty kuoliaaksi” – Frank Ocean julkaisi blogissaan pysäyttävän tekstin

Tämä vetää hiljaiseksi.

Frank Ocean

Orlandolaisessa yökerhossa tapahtuneen järkyttävän massa-ammuskelun seurauksena monet muusikot ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa suruvalitteluitaan ja ajatuksiaan tapahtumaan liittyen. Tänään keskusteluun osallistui myös r’n’b-laulaja Frank Ocean, joka julkaisi omassa tumblr-blogissaan koskettavan tekstin.

Aikaisemmin avoimesti biseksuaalisuudestaan puhunut Ocean kertoi tekstissä omakohtaisista kokemuksistaan liittyen homo- ja transfobiaan sekä kritisoi ihmisten tapaa sulkea silmänsä ikäviltä asioilta. Kirjoituksessa hän toi esiin myös muualla maailmassa tapahtuvia karmeita tekoja, joita seksuaalivähemmistöihin kuuluvat henkilöt ovat joutuneet kohtaamaan.

”Veljiäni on heitetty alas katoilta silmät ja kädet sidottuina. Mikäli he ovat vielä maassa liikkuneet, heitä on ryhdytty kivittämään. Kaikki tämä on tapahtunut siksi, että heitä on syytetty islamilaisen sharia-lain rikkojiksi”, Ocean kirjoittaa.

Kirjoituksessaan laulaja toteaa sen, mitä monet muutkin ajattelevat. Näiden hirmutekojen perusteella tulevaisuus näyttää varsin synkältä.

Teksti kokonaisuudessaan löytyy täältä.