Viaton Melo, Rihannan ”paluu” ja nippu uusia levyjä – Rumban soittolistalla lisäyksiä

Soittolista löytyy jutun alta.

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Koronaviruksen runtelemassa maapallossamme ei eletä helpoimia aikoja. Onneksi musiikki säilyy kaikesta huolimatta.

Rolling Stone uutisoi, että musiikin striimausluvut ovat laskeneet peräti 8 prosenttia. Vallitsevassa tilassa ihmisten musiikin kuuntelu on keskittynyt omiin suosikkeihin, eli tuttuihin ja turvallisiin valintoihin. Todennäköistä on myös se, että ihmiset ovat siirtyneet Netflixin ja vastaavien palvelujen pariin, jolloin aikaa kuluu nopeasti. Sen puolesta puhuu ainakin EU:n pyyntö laskea Netflixin kuvanlaatua, jotta kaistaa riittäisi vähän muuhunkin.

Vanhojen suosikkien parissa ajan viettäminen on ymmärrettävää jos mikä, mutta tälläkin viikolla on ilmestynyt rutkasti uusia, hyviä ja tutustumisen arvoisia biisejä. Päivittyneellä soittolistalla on kymmeniä uusia kappaleita, joista alla muutamia nostoja. Itse lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba.

MeloViaton
Melon vuoden ensimmäinen julkaisu on virkistävä sekoitus breakbeatia, skeittipunkkia ja moderniä räppiä. Kyseessä on varsin briljantti teos, jossa kertosäe vetää puolelleen kuin magneetti. Ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen kappale. Biisistä lisää täällä.

Partynextdoor & RihannaBelieve It
Briljanttia tekemistä on kuultavissa myös silloin, kun Toronto ja Barbados kohtaavat. Rihannan ja Partynextdoorin yhteistyö tuo mieleen 00-luvun r&b-musiikin, sekä biitin että stemmalaulun ansiosta. Kappale on Rihannan ensimmäinen vierailu toisen artistin kappaleella sitten vuoden 2017 (N.E.R.D. – Lemon). Omaa musiikkia ”Riri” julkaisi viimeksi vuonna 2016. Kun Rihanna luet tämän, niin pyydämme kernaasti, että julkaise pian lisää.

Antti Pouta & Ylva HaruSanat ei auta yhtään
Syksyllä toisen albuminsa julkaiseva Antti Pouta esittelee uutta musiikkiaan uuden singlen voimin. Hienolla biisillä kuullaan myös Ylva Harua. Heleän ilmava biisi pysäyttää ja on kuin luotu näihin ei niin rauhaisiin hetkiin.

Pesso & Onni BoiModern Talking
Pesso kysyy uudella levyllään Mikset sä oo niinkuin kaikki muut. Kerroimme levystä enemmän täällä. Nostamme listalle kaksi biisiä, joista Modern Talking edustaa menevää osastoa.

RumaMist tää hyppää?
Ruma teki kappaleen siitä, kun taloushuolet iskevät päin näköä. Kalenteri ammottaa tyhjyttään, mutta ainakin nyt on aikaa pelata pleikkaria. Kaikesta päätellen sekään ei mene aivan putkeen.

Milla RumiMyrsky
Milla Rumi julkaisi Lilith jne. -ep:n, jolta olemme aiemmin nostaneet Vortex-kappaleen listalle. Myrsky on kolkko teos, jolla Rumi antaa kuulua.

Näiden lisäksi listalta löytyy nostoja mielenkiintoisilta tuoreilta albumeilta. Uusia levyjä julkaisivat muun muassa Dua Lipa, Skepta, Waxahatchee ja Giveon. Lisäksi Run The Jewels pistää rymisten ja Rosalia hiljentyy.