Vielä ehdit hankkia Ville Valon maalaamat kaiuttimet – hyväntekeväisyyshuutokauppa päättyy sunnuntaina illalla

Kaikki tuotot lahjoitetaan Valon toiveesta Ensi- ja turvakotien liitolle.

22.10.2022

Kerroimme reilu viikkon sitten täällä Ville Valon ja äänentoistolaitteita valmistavan Genelecin hyväntekeväisyyshuutokaupasta.

Tarjolla on uniikit The Ones 8341 Smart Active -monitorit, joita koristavat Valon suunnittelemat ja toteuttamat maalaukset. Kummankin kaiuttimen takaosassa on myös artistin nimikirjoitus.

Huutokaupan tulot lahjoitetaan Ensi- ja turvakotien liitolle (ETKL), joka on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Valo kommentoi valitsemaansa hyväntekeväisyyskohdetta seuraavasti:

”Pikkuisilla on hyvin harvoin mahdollisuus valita kotiaan, ja uskon vilpittömästi siihen, että jokaisella tulisi olla oikeudenmukaiset lähtökohdat elämän taipaleelle, ennen kuin he voivat itse päättää minkä tien valita.”

”Olen varma siitä, että Ensi- ja turvakotien liitto tekee parhaansa löytääkseen turvapaikan niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.”

Huutokauppa käydään Ebayssä. Jutun kirjoitushetkellä kohteessa on 44 huutajaa ja tämänhetkinen korkein tarjous on 6100 dollaria eli noin 6227 euroa. Huutokauppa päättyy sunnuntaina kello 21:00.

Ebay-huutokauppaan pääset tästä linkistä.

Huutokaupasta voit lukea lisää Genelecin sivuilta tästä tai ETKL:n sivuilta tästä.

Lisää luettavaa