Ville Valon maalaamat uniikit kaiuttimet huutokaupattavana – kaikki tuotot lastensuojelujärjestölle

Ensi-ja turvakotien liitto on Valon valitsema hyväntekeväisyyskohde.

13.10.2022

Tammikuussa debyyttisooloalbuminsa Neon Noirin julkaiseva Ville Valo on mukana tänään käynnistyvässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

Huutokaupattavana on äänentoistolaitteita valmistavan Genelecin ja Valon yhteistyön tuloksena syntyneet uniikit The Ones 8341 Smart Active -monitorit. Kaiuttimien Vertigo Eyes -maalaus on Valon suunnittelema ja toteuttama.

”Monitorien koaksiaalisen rakenteen vuoksi olen aina kutsunut niitä ’silmiksi’, joten tuntui luontevalta kehittää tätä ajatusta hieman pidemmälle ja töpötellä monitorien kuoriin silmät, jotka katsovat kuuntelijan sieluun. Inspiraatio kyseisiin öögiin tulee Neon Noir -albumin kansitaiteesta”, Valo kommentoi.

Huutokauppa on käynnissä Ebayssä 13.–23. lokakuuta ja avoin kaikille.

Kaikki tuotot lahjoitetaan Valon toiveesta Ensi- ja turvakotien liitolle (ETKL), joka on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Se tekee töitä auttaakseen vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäistäkseen perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa.

”Pikkuisilla on hyvin harvoin mahdollisuus valita kotiaan, ja uskon vilpittömästi siihen, että jokaisella tulisi olla oikeudenmukaiset lähtökohdat elämän taipaleelle, ennen kuin he voivat itse päättää minkä tien valita”, Valo jatkaa.

”Olen varma siitä, että Ensi- ja turvakotien liitto tekee parhaansa löytääkseen turvapaikan niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.”

Ebay-huutokauppaan pääset tästä linkistä.

Huutokaupasta voit lukea lisää Genelecin sivuilta tästä tai ETKL:n sivuilta tästä.

Lisää luettavaa