Vihaisia twiittejä ja nauhoitettuja puheluita – Taylor Swiftin ja Kanye Westin draamalle ei näy loppua

Taylor Swift ja Kanye West eivät vieläkään mahdu saman pöydän äärelle.

Kanye West
Chelsea Lauren/REX Shutterstock, Kanye West

Kanye West julkaisi helmikuun puolivälissä seitsemännen The Life Of Pablo -studioalbuminsa, joka on ehtinyt synnyttämään monen monta kohua kyseenalaisten lyriikoidensa ansiosta.
Koko albumin huomiota herättänein kappale on Famous, jossa West sanailee Taylor Swiftistä ja surullisen kuuluisasta Video Music Awards -gaalasta näin:

”I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous. God damn, I made that bitch famous.”

Biisin ansiosta Kanye sai luonnollisesti paljon vihaa niskoilleen, ja myös kappaleella mainittu Taylor Swift osoitti olevansa maininnastaan varsin tuohtunut. Pian tämän jälkeen Kanyen vaimo Kim Kardashian-West asettui kuitenkin aviomiehensä puolelle tuomalla julkisuudessa useasti esiin, että Swift oli täysin tietoinen kappaleen sanoista.

Eilen Kardashian-Westin mitta täyttyi lopullisesti, ja hän päätti osoittaa sanomisensa todeksi. Kardashian-West nimittäin julkaisi snapchat-tilillään videon, joka kuvaa Westin ja Swiftin välistä puhelinkeskustelua Famous-kappaleeseen liittyen.

Tiivistetysti Swift antaa puhelinkeskustelussa hyväksyntänsä kappaleelle, ja ottaa omien sanojensa mukaan Westin kommentin eräänlaisena kehuna.

Tämän seurauksena maailma ehti pitämään hetken aikaa Swiftiä pahana tyyppinä, kunnes laulaja julkaisi keskusteluun liittyvän twiitin.

Twiitissä Swift toteaa, että hänelle ei ikinä kerrottu, minkälaista kutsumanimeä West aikoo hänestä käyttää. Hän kertoo myös, että olisi todella halunnut olla Kanyen ja Kimin ystävä, mutta julkinen horottelu oli hänelle liikaa.

Hmm. Mitä tästä nyt pitäisi ajatella?

Rap-musiikissa bitch-sanan käyttö on varsin yleistä, eikä sillä aina tarkoiteta pahaa. Esimerkiksi The Life Of Pablo -albumin Higlights-kappaleella West kommentoi vaimonsa Kim Kardashian-Westin seksinauhakohua näin:

”I bet me and Ray J would be friends if we didn’t like the same bitch. Yeah, he might have hit it first. Only problem is I’m rich.”

Kim Kardashianin paljastamalla videolla West kertoo Swiftille myös, ettei hänen tarkoituksensa ole aiheuttaa kellekkään mielipahaa.

Ehkäpä Kanye ei vain yksinkertaisesti ymmärrä, mitä se oikeasti edes tarkoittaa?

Jäämme odottamaan seuraavaa biisiä (tai twiittiä).