Viivi nousee albumilistan ykköseksi – Ram pam pam 10 viikkoa singlelistan kärjessä

Reckless Love ja Blacflaco listan korkeimmat uutuudet. Behm 80 viikkoa topkympissä.

04.04.2022

Viivin Parisuhdehautausmaa debytoi Suomen virallisen albumilistan toisella sijalla pari viikkoa sitten. Viime viikolla levy käväisi kolmannella sijalla, mutta nyt Parisuhdehautausmaa nousee listaykköseksi. Viivin tuntuu tasaisemmalta, kuin vaikkapa viime viikon ykkösenä olleen k-pop-yhtye Stray Kidsin, joka tipahtaa aina sijalle 30 asti. Tällä viikolla kakkosena on Ghostin Impera, joka debytoi listaykkösenä silloin pari viikkoa sitten Viivin edellä. Lue Viivin haastattelu ja Parisuhdehautausmaan levyarvio.

Kolmannelta sijalta löytyy viikon korkein uutuus, Reckless Loven Turborider. Toiseksi korkein uutuus on vitosena, ja se on Blacflacon G Baby.

Niiden välistä löytyy Behmin Draaman kaari viehättää, jolle tuli jo 80. listaviikko täyteen. Ja levy on ollut kaikki nämä 80 viikkoa topkympissä.

Pehmoainon debyytti-ep Kaukana kotoa tekee nousua kärkeä kohti: viime viikon 19. sija vaihtui sijaan 7. Ep:ltä löytyvä Haluun takas mun perhoset nousi viikonloppuna Spotifyn päivälistan ykköseksi, joten suunta tuskin on alas ensi viikollakaan.

Machine Gun Kellyn Mainstream Sellout debytoi 10. sijalla. Muut uutuudet ovat NCT Dreamin Glitch Mode (18. sija), Abbathin Dread Reaver (26.), Placebon Never Let Me Go (32.), Vesa Aaltonen Prog Bandin Studio Live (45.) ja M:n Lauluja 1960-luvulta (50.).

Singlelistan ykkösenä on kymmenettä viikkoa putkeen Bess kappaleellan Ram pam pam. Kakkosena debytoi Pihlajan ja Ettan Bändäri.

Lisää luettavaa