Viivi on vahva ehdokas vuoden tulokkaaksi Emma-gaalassa – uusi sinkku korostaa laulajan vahvuuksia

Uutta Viiviä!

05.11.2021

Kun raati puntaroi Emma-gaalan vuoden tulokasta, niin Viivi on vahva ehdokas. Kesäkuussa julkaistu Usa-sinkku on yksi kuluneen vuoden isoimmista hiteistä: se on kirjoitushetkellä valtakunnallisen radiolistan kolmantena ja Spotifyssa sijalla 20. Edellisetkin sinkut ovat pärjänneet hyvin, neljästä kappaleesta ainoastaan debyyttibiisi ei ole yrittänyt kultarajaa (2 miljoonaa striimiä) Spotifyssa.

Soundinsa puolesta artisti erottuu joukosta laulutavalla, jossa sekoittuu käheys ja herkkyys. Viivistä on myös muodostunut selkeä kuva ihmissuhdetarinoista laulavana artistina. Lyriikoissa vilisee tarttumapintaa kyynisimmillekin tapauksille samalla kun kertosäkeet ovat piristävän isoja.

Tätä kaikkea kuullaan tuoreella Hyväuskoinen-sinkulla, jonka ei tarvitse olla enää jackpotin räjäyttäjä, vaan nyt valetaan jo betonia perustuksiin. Viivi on vahvasti tullut jäädäkseen.

Kappale on tehty ”luottotiimillä”, johon lukeutuvat laulajan lisäksi Lauri Halavaara ja Joonas Keronen. Kolmikkona he luovat tunnistettavan soundin, jossa on kaihoa. Sellaista kuin sade vihmoisi junan ikkunaa. Koskettimet tuovat biisiin ison maailman meininkiä, lähestulkoon areenasoundia. Laulaja itse kertoo kappaleesta näin:

”Hyväuskoinen syntyi kuin itsestään tänä syksynä. Oltiin tiimin kesken jo melkein päätetty singleksi yksi toinen kappale, mutta tämä kiilasi ohi. Tää on mulle itelle henkilökohtaisin biisi kaikista tähän asti julkaistuista singleistä ja kertoo asioista, joita oon elämässäni kokenut. Mun mielestä musassa yleisesti on kyse ennen kaikkea siitä, että biisit tuntuu, ja että niillä on joku merkitys. Tää todella tuntuu ja siksi halusin julkaista tän nyt. Toivon että tykkäätte.”

Tässä kohdin osaamme totutusti odottaa kappaleelle pitkää ikää. Biisin löydät alta ja taannoisen haastiksen täältä.

Lisää luettavaa