Virtuaaliseksiä tarjoavan naisen maahanpääsy USA:han evättiin – virkailija syyttää prostituutiosta

Maailma muuttuu.

20.02.2023

Brittiläinen Hex-nimellä virtuaaliseksipalveluja tarjoava nainen kertoo, miten irtuaaliseksin tarjoaminen esti hänen maahanpääsynsä USA:han.

Hex tarjoaa virtuaaliseksipalveluja ja erilaisia roolileikkejä virtuaalitodellisuudessa. Hexin virtuaaliseksikokemuksissa 3D-hahmot harrastavat sitä kauneinta asiaa keskenään etäyhteyksien avulla. Etäyhteyksien avulla voi operoida myös seksileluja, joita palveluita ostavalla on käytössään. Hexillä on myös oma Fansly-sivusto, jonka kautta voi ostaa hänen alastonkuviaan.

Hexin mukaan hän ei maininnut Fansly-sivustoaan viisumihakemuksessaan. Hän kertookin yllättyneensä, kun maahanmuuttoviranomainen otti esille myös hänen Fanslynsä. Hex onkin varma siitä, että maahanmuuttoviranomaiset olivat googlanneet hänen nimensä, ja löytäneet sitä kautta hänen Fansly-sivunsa.

Virtuaaliseksi ei tietenkään normaalisti riitä viisumihakemuksen eväämiseen. Hexin mukaan maahanmuuttoviranomainen ei kuitenkaan ymmärtänyt virtuaaliseksin ja prostituution eroa. Tämä siitäkin huolimatta, että Hex nimenomaan painotti, ettei koskaan tapaa asiakkaitaan oikeassa elämässä. Niinpä Hexin viisumihakemus hylättiin.

Sex Workers Project -järjestön mukaan USA:n rajaviranomaiset estävät tätä nykyä yhä useammin maahan vierailulle pyrkivän henkilön maahanpääsyn heidän verkossa tapahtuvan seksityön takia.

Hex kertoi Motherboardille, että aikoo valittaa päätöksestä.

Enemmän voit lukea tapauksesta täältä.

Lisää luettavaa