DJ Shadow julkaisee uutta musiikkia – vierailijalista on tolkuton

Albumilta löytyy vaikuttava lista vierailevia artisteja.

21.09.2019

DJ Shadow julkaisee uuden, 23 kappaletta sisältävän tupla-albuminsa Our Pathetic Age 15. marraskuuta. DJ Shadow on tunnettu erityisesti vuonna 2016 julkaistulta A Mountain Will Fall -albumilta löytyvältä kappaleelta Nobody Speak, joka nosti artistin myös ensi kertaa ykköseksi Billboardin tanssi- ja elektronisen musiikin listalla.

Albumin alkupuoli koostuu 11 instrumentaalipainotteisesta kappaleesta, joista julkaistiin eilen perjantaina maistiaisena kappale Rosie. Kappaleen voit kuunnella uutisen lopusta.

Loppupuolen kappaleet taas tulevat olemaan täynnä vierailevia vokalisteja. Albumin vierailijoihin kuuluvat muiden muassa De La Soul, Dave East, Inspectah Deck, Ghosface Killah, Raekwon, Nas, Paul Banks, Run the Jewels, ja Samuel T. 

”Enemmän kuin mitään muuta, yritän saada tunteen yhteiskunnasta kokonaisuutena. Ne hienovaraiset signaalit, joita ihmiset lähettävät toisilleen, tapa, jolla ihmiset käyttäytyvät, heidän turhautumisensa, vuoksinsa ja luoteensa. Minun osassani maailmaa, ihmiset ovat peloissaan.  Täällä kodittomuus rehottaa ja todellinen pelko putoamisesta sukupolviseen köyhyyteen. Ihmiset ovat addiktoituneita ja häirittyjä; he ovat vihaisia ja hämmentyneitä tyytymättömiä omiin hallinnollisiin instituutioihinsa.” artisti kertoo albumin tiedotteessa.

”Tällä (albumilla) on lauluja, jotka ovat inspiroituneita tästä energiasta ja yrittävät valjaastaa sen tehdäkseen siitä järkeä. Joissain tapauksissa, täällä on yrityksiä voidella haava; toisinaan vain tarkkailevat, mutta eivät tarjoa ratkaisuja. Otsikosta huolimatta, se on toiveikas, eloisa albumi.. on aina valoa pimeydessä. Haluan heijastaa aikoja, joissa elämme, tienviitta maassa merkitsemässä aikakautta.. Meidän Säälittävää Aikakauttamme (Our Pathetic Age)”

DJ Shadow julkaisi kuluneena kesänä uutta musiikkia ensimmäisen kerran sitten vuonna 2017 julkaistun singlensä The Mountain Has Fallen. Heinäkuussa julkaistun kappaleen nimi on Rocket Fuel. Kappaleella feattaajana kuultavaa De La Soulia pääsee kuulemaan myös marraskuussa julkaistavalla albumilla, jonka kappalelistauksen näet alta.

DJ Shadow: Our Pathetic Age (15.11.)

 1. Nature Always Wins
 2. Slingblade
 3. Intersectionality
 4. Beauty, Power, Motion, Life, Work, Chaos, Law
 5. Juggernaut
 6. Firestorm
 7. Weightless
 8. Rosie
 9. If I Died Today
 10. My Lonely Room
 11. We Are Always Alone
 12. Drone Warfare (feat. Nas, Pharaohe Monch)
 13. Rain On Snow (feat. Inspectah Deck, Ghostface Killah, Raekwon)
 14. Rocket Fuel (feat. De La Soul)
 15. C.O.N.F.O.R.M. (feat. Gift of Gab, Lateef The Truth Speaker, Infamous Taz)
 16. Small Colleges (Stay With Me) (feat. Wiki, Paul Banks)
 17. JoJo’s Words (feat. Stro)
 18. Kings & Queens (feat. Run the Jewels)
 19. Taxin’ (feat. Dave East)
 20. Dark Side of the Heart (feat. Fantastic Negrito, Jumbo is Dr.ama)
 21. I Am Not A Robot (Interlude)
 22. Urgent, Important, Please Read (feat. Rockwell Knuckles, Tef Poe, Daemon)
 23. Our Pathetic Age (feat. Samuel T. Herring)

EDIT: Uutista muokattu 23.9. klo 14.05, muokattu albumin nimen suomennos oikeaksi.

Lisää luettavaa