Vuoden odotetuin albumi ei saanut seuraajaa, nettikäyttäjä joutui syömään vinyylilevyn ja toki videoi tapahtuman: ”En suosittele ateriaa kenellekään”

Mitäpä sitä ei nettijulkisuuden takia.

Kendrick Lamar julkaisi vime perjantaina albumi DAMN. Hehkuteltu Lamar-albumi oli eräs vuoden odotetuimpia levyjä, ja internet meni siitä sekaisin.

Hämmentävästi homma meni myös ns. nextille levelille. Eräällä levyltä löytyvällä kappaleella Kendrick murhataan. Tästä saatiin nettiin luonnollisesti teoria, jonka mukaan Kendrick Lamar julkaisisi pääsiäisen päätteeksi vielä toisen levyn nimeltä NATION. Pääsiäisenä kun eräskin Jesse-herra nousi haudasta ja niin edespäin (tai ainakin näin uskonnon tunneilla väitettiin). DAMN.-levyn kansikuvassa albumin nimen M-kirjain muodostaa Lamarille paholaisen sarvet, joten tietenkin ylösnousemuslevyllä sitten O-kirjan muodostaisi sädekehän.

No, näin ei käynyt, ja Kendrickiltä tuli pääsiäisen juhlapyhinä ainoastaan yksi albumi. Reddit-käyttäjä Cousin Tyrone lupasi syödä vinyylilevyn, mikäli Kendrick Lamar ei toista albumia julkaise. Ei julkaissut, ja alta löytyvällä videolla Cousin Tyrone laittaa vinyylilevyn tehosekoittimeen ja syö sen jäätelön kera.

Koska miksi tosiaan ei?