Weekend-festivaali julkisti viimeiset esiintyjänsä – myös ikävä peruuntuminen saatiin

Weekend julkisti lisää esiintyjiä.

03.07.2023

Weekend-festivaali on julkistanut viimeiset essiintyjänsä.

Mukaan on saatu dj ja tuottaja R3HAB, jonka biisejä on kuunneltu Spotifyssa kohtalaisen komeat yli 8 miljardia kertaa. Hänen repertuaaristaan löytyy remixejä niin Rihannan, Draken kuin Taylor Swiftin tuotannosta.

Mukaan on saatu perjantaille brittiläinen laulaja, dj ja tuottaja Bklava, saksalaisduo BUNT sekä “emotionaaliseksi myllerrykseksi” musiikkiaan kutsuva, Espanjasta ponnistava tuottaja ja dj Gazzi.

Lauantaina lavalla nähdään kolmen virolaisen lauluntekijä-tuottajan muodostama trio Cartoon, yhdysvaltalainen tuottaja, lauluntekijä ja dj Marisol sekä brittiläinen amapiano ja afrobeat DJ Skyla Tylaa nousee myös lavalle.

Bru-C puolestaan on joutunut perumaan esiintymisensä. Bru-C:n korvaajana nähdään elektronisen tanssimusiikin DJ ja tuottaja Hedex. Kotimaisista artisteista perjantaina lavalla nähdään Weekend Festivalin ja NRJ:n DJ-kilpailun voittanut LVK sekä uusina julkistuksina Ian, Crito ja Yes Yes sekä lauantaina Gas Gas ja Joseysradios.

Espooseen palaava Weekend Festival järjestetään Vermon tapahtumapuistossa 4.-5.8.23. Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan myöhemmin. Pääesiintyjinä festivaaleilla nähdään Martin Garrix, Alan Walker, David Guetta sekä Hardwell.

Lisää luettavaa