Weekend julkisti uusia kiinnityksiä – Mitenkäs nämä nimet tuntuvat niin tutuilta?

02.02.2015

Weekend tiedotti uusista artistilisäyksistä, ja uutisoitujen artistien valossa näyttää siltä, että Suomen EDM-skene on loppujen lopuksi aika pieni. Uudet kiinnitykset ovat David Guetta, Avicii, Showtek, Wasted Penquinz ja Brennan Heart sekä kotimaiset Lenno, Super 8 & Tab, Orion, Proteus, Tom Dostinov ja Orkidea.

Paketin tekee hieman erikoiseksi sen samankaltaisuus edellisiin vuosiin nähden. David Guetta vieraili Weekendissä vuosina 2012 ja 2013. Showtek ja Brennan Heart soittivat tapahtumassa viime kesänä. Suomalaisista Orkidea, Orion, Proteus, Lenno ja Tom Dostinov olivat festivaalin esiintyjälistalla myös viime vuonna.

Weekendin aiemmin julkaistuista nimistä Armin van Buuren konsertoi Weekendissä vuonna 2013, Example myös. HeavyWeight oli mukana viime kesänä. Avicii ei ole aikaisemmin Weekendiin saapunut, mutta artisti on esiintynyt Suomessa Summer Sound -festivaalilla vuosina 2012 ja 2014 sekä omalla keikallaan vuonna 2013.

Eihän tämä mitenkään väärin ole, jos ja kun kerran kysyntää on, mutta just sayin’. Nähdäänkö tänään tullut artistitiedote uudelleen vuoden päästä muutaman nimen erolla? Vai kehittyykö musiikkityyli pikkuhiljaa johonkin suuntaan?

Lisää luettavaa