Wu-Tang Clan perui Suomen-keikkansa, mutta ”jatkaa kiertuetta syyskuussa” – Mitäköhän hemmettiä siellä nyt oikeasti tapahtuu?

Wu-Tang Clan ei tule Himokselle.

23.07.2015

Himoksella järjestettävä Pipefest kertoi eilen ikäviä uutisia. Legendaarinen Wu-Tang Clan on peruuttanut keikkansa 23.-25.7. järjestettävillä festivaaleilla.

Pipefestin promoottori Timo Isomäki kertoo tapahtuman Facebook-sivuilla, miten he ”pyrkivät lisäämään ohjelmistoon täydennystä tämän erittäin ikävän tilanteen vuoksi.”

Wu-Tang Clanin keikkahommat ovat tällä hetkellä muutenkin sekaisin kuin Jokisen eväät, eikä oikein mistään saa varmuutta mihinkään Wu-Tang Claniin liittyvään. Klaanin omien sivujen mukaan he esiintyvät lauantaina Sheffieldissä Tramline City -festivaaleilla, eli tämän tiedon perusteilla kyseessä olisi klassinen tuplabuukkaus.

Wu-Tang Clanin levy-yhtiön WU Music Groupin toissapäiväisen uutisen mukaan yhtye ja sen jäsenet ovat joutuneet perumaan muitakin heinäkuun lopun keikkoja, sillä Wu-jäsenet ovat sitoutuneet sopimuksissaan vetämään myös soolosettejä. Näistä keikoista ei kuitenkaan infoa löydy mistään. Samaisessa uutisessa mainitaan, että Wu-Tang Clan jatkaisi syyskuussa kiertämistä normaaliin tapaansa, ja tuolloin eivät soolokeikat enää haittaisi Wu-nimen alla kimppakiertämistä. Tällä hetkellä syyskuulle on buukattuna kuitenkin kokonaista yksi keikka Torontossa.

Vähän sellainen ”ostakaa meiltä tonnin seteli 500 eurolla” -maku tässä koko kikkailussa on, mutta minkäs voit.

Pipefest-vierailla tykytti sydän eilen ihan kunnolla, kun myös Schoolboy Q:n keikan kanssa oli hetken epäselvyyksiä, ja miehen nettisivuilla näkyi Nizzan-keikka kahteen otteeseen. Jälkimmäinen näistä on kuitenkin virhe, ja Schoolboy Q esiintyy Himoksella luvattuun tapaan.

Jo aiemmin tällä viikolla Future peruutti keikkansa Pipefesteillä.

Lisää luettavaa