Yhtye voi yrittää erottua massasta esimerkiksi räppäämällä pelkästään hevosista

Onko sinulla hevosia? Hyvä, sinulla ei ole ongelmia.

Kaikilla meillä on elämässämme tavoitteita. Jotkut haluavat rakkautta kaikille. Jotkut meistä haluavat ryhtyä asianajajaksi ja hakata öisin pahiksia punaiseen pukuun pukeutuneena. Jotkut meistä haluavat räpätä hevosista.

John Lennonin ja Matt Murdockin eli Daredevilin tuntevat monet, Horse Attack Sqwadia ei vielä kovinkaan moni. Se saattaa kuitenkin muuttua lähiaikoina, sillä HAS:in debyyttialbumi Älä koske mun hevoon ilmestyi viime viikolla.

Ai mikä Horse Attack Sqwad? Hyvä kysymys. Yhtyeeseen kuuluu Kavio-Milton, Hevoskuiskaaja, V65 sekä Sylvester Stallion. Fiksuimmat ja vilmaattisimmat saattavat ehkä huomata, että bändin jäbät esiintyvät salanimillä. Oikein sen enempää Horse Attack Sqwadista ei tiedetä. Joidenkin mielestä kyseessä on vanhojen kotimaisen grimen skenetekijöiden hassutteluprojekti, joidenkin mielestä taas vakava kannanotto eläinten oikeuksien puolesta: Debyyttialbumin kaikki kappaleet kun kertovat jollakin tapaa hevosista, ja poppoo esiintyy promokuvissa ja keikoilla hevosnaamarit päässä. Jotkut väittävät, että joku hevoryhmästä olisi Olarista, mutta siitäkään ei ole varmuutta.

Totuudella ei ole kuitenkaan mitään väliä. Daredevilin tavoin Horse Attack Sqwad vaaniskelee varjoissa ja iskee juuri silloin, kun et odota. Jos et usko, niin kuuntele vaikka yhtyeen pienimutoiseksi internet-hitiksi noussut Hevosia ei ongelmia alta. Hyräilet sitä loppuviikon.

Överdogin julkaisema debyyttialbumi kaupoissa on kaupoissa nyt. Horssareiden Facebook-sivuille pääset tästä.