Ylellä muisteltiin erikoisohjelmassa Pave Maijasta – katsottavissa nyt Yle Areenassa

Maijasen uraa käytiin läpi Ylellä.

AOP

Legendaarinen muusikkovisionääri Pave Maijanen kuoli lauantaina 16. tammikuuta ALS-lihasrappeumasairauden murtamana. Hän oli kuollessaan 70-vuotias.

Nyt Ylellä oli saatu pikavauhtia kasaan noin kahden tunnin monipuolinen muisteluohjelma, joka esitettiin perjantai-iltana Yle TV2:ssa. Lähetystä juonsi Jussi-Pekka Rantanen, seuranaan musiikkitoimittaja-radiojuontaja Pekka Laine. Lisäksi ohjelmassa oli vierailijoina artisteja, joiden elämään Pave Maijanen oli tavalla tai toisella liittynyt.

Näitä artistivieraita olivat Pedro Hietanen, Pertti Neumann, Hector, Rane Raitsikka ja videoyhteyden päässä ollut Pepe Willberg.

Ohjelmassa perattiin niin Pave Maijasen soolouraa, eri bändejä, vaikutusta tuottajana kuin Maijasen personaa itsessään. Artistivieraat kertoivat yksityiskohtia yhteistyöstä ja ystävyydestä Maijasen kanssa, liittyen niin työasioihin kuin musa-alan ulkopuoliseen elämään.

Elämän nälkä – Pave Maijanen ikuisesti on katsottavissa noin kuukauden ajan Yle Areenassa. Lähetyksen pariin pääset alta tai täältä.