YleX-kanavan Uuden musiikin rockshow jää tauolle: ”Ohjelmaan on viitattu Instagramin Punkstoo-tiliin liittyvissä keskusteluissa”

Uuden musiikin rockshow jää tauolle.

YleX kertoo sosiaalisessa mediassa Uuden musiikin rockshow’n jäävän tauolle.

”YleX:n ohjelma Uuden musiikin rockshow jää tauolle toistaiseksi. Uuden musiikin rockshow jää tauolle journalistisella päätöksellä”, YleX kertoo Twitterissä.

”Ohjelmaan on viitattu Instagramin Punkstoo-tiliin liittyvissä keskusteluissa. YleX pitää musiikkialalla Punkstoo-keskusteluista lähteneitä avauksia erittäin tärkeinä. Me ei hyväksytä syrjintää, naisvihaa, homo- tai transfobiaa, väkivaltaa tai seksuaalista ahdistelua ja häirintää. Ylellä on työnantajana nollatoleranssi epäasialliseen kohteluun. Syrjintä, kiusaaminen, häirintä ja ahdistelu ovat vastoin Ylen arvoja ja toimintaperiaatteita”, YleX kertoo.

Twiitit näet alta.

Yle kertoi asiasta omilla sivuillaan täällä. YleX:in ohjelmapäällikkö Hanne Kautto painottaa, että selvitystyö on edelleen kesken.

”Olemme vastuullinen toimija ja pyrimme aina toimimaan vastuullisesti ja selvittämään asiat kunnolla”, hän kertoo Ylen sivuilla täällä.