Anonyymi sometili on kertonut kotimaisen musiikkikentän hyväksikäyttötapauksista – punkmuusikko antoi julkisen lausunnon

Punkstoo ravistelee musiikkipiirejä.

19.07.2021

Rock- ja punkpiirejä on jo muutaman päivän ajan kohahduttanut Punkstoo-niminen Instagram-sivusto. Sivuilla on anonyymisti kerrottu etenkin punkpiirien hyväksikäyttötapauksista. Hyväksikäyttö on ollut niin seksuaalisista, fyysistä kuin henkistäkin. Enemmän voit lukea tapauksesta täältä.

Lukuisissa tapauksissa on mainittu kotimainen punkmuusikko, joka nauttii alan sisällä ja ylipäänsä Suomen musiikkikentällä suurta suosiota. Hänestä on käytetty sivustolla yleisesti nimeä Tee tai TB.

Tänään Pää Kii -yhtyeen sivuille on tullut lausunto asiaan liittyen. Lausunnon on allekirjoittanut yhtyeen laulaja Teemu Bergman.

”Pahoittelen kaikille loukkaamilleni ihmisille huonoa ja välinpitämätöntä käytöstäni. Törkeät minua vastaan esitetyt rikossyytteet kuitenkin kiistän. Asianajajani Hannu Kaitaluoma kommentoi asioita tästä eteenpäin kunhan saa perehdyttyä materiaaliin. PÄÄ KII:n sovitut esiintymiset on peruttu”, lasunnossa sanotaan.

Lisää luettavaa