MTV: Punkstoo-tilillä mainittu punkmuusikko harkitsee oikeustoimia, asianajaja: ”Somessa on ollut kirjoittelua ilmeisesti joistakin noin 10 vuoden takaisista asioista”

Hannu Kaitaluona antoi lausunnon MTV:lle.

19.07.2021

Rock- ja punkpiirejä on jo muutaman päivän ajan kohahduttanut Punkstoo-niminen Instagram-sivusto. Sivuilla on anonyymisti kerrottu etenkin punkpiirien hyväksikäyttötapauksista. Hyväksikäyttö on ollut niin seksuaalisista, fyysistä kuin henkistäkin. Enemmän voit lukea tapauksesta täältä.

Nyt MTV kertoo täällä, että tilillä useaan otteeseen mainittu Pää Kii -solisti Teemu Bergman on palkannut Hannu Kaitaluoma -nimisen asianajajan tutkimaan syytöksiä.

Kaitaluoman mukaan sosiaalisessa mediassa on ollut ”kirjoittelua ilmeisesti joistakin noin 10 vuoden takaisista asioista, jotka eivät ole johtaneet mihinkään ja sen käsityksen perusteella mikä minulla niistä on, eivät lähellekään täytä minkään rikoksen tunnusmerkistöä.”

Kaitaluoman mukaan hänen päämiehensä tunnistetaan kirjoituksista. Kaitaluoman mukaan hänen päämiehestään on käytetty muun muassa sanaa raiskaaja. Tämä on asianajajan mukaan täysin totuuden vastaista ja ahdistanut hänen päämiestään.

Asiasta on uutisoinut myös IS. IS kertoi asiasta täällä.

Kaitaluoma kertoo pohtivansa edustamansa päämiehen kanssa, onko tilin väitteissä syytä epäillä törkeää kunnianloukkausta.

MTV:n uutisen asiasta löydät täältä.

Myös Pää Kii -yhtyeen levy-yhtiö Stupido Records on julkaissut tiedotteen asiasta. Sen näet alta.

Lisää luettavaa