Yli kymmenen vuotta ahkeroinut Matti Tamonen julkaisi vasta nyt ensimmäisen oman musiikkivideonsa – ensinäyttö Rumbassa

Singlebiisi löytyy tulevalta kakkosalbumilta.

10.03.2020

Yli kymmenen vuotta räpin saralla ahkeroinut Matti Tamonen valmistelee tällä hetkellä toista sooloalbumiaan, jonka artisti lupaa ilmestyvän syksyllä. Räppäri on soolomateriaalin lisäksi tuttu kokoonpanoista kuten Kolmiyo ja GMMT, sekä lukuisista vierailuista eri kappaleilla.

Uusi single on nimeltään Juhlat loppuu ja sillä kuullaan vivahteita rock-musiikista, johon Tamosen kohdalla ei ole totuttu. Tilanne on kaikinpuolin uudenlainen, kyseessä on nimittäin räppärin uran ensimmäinen soolokappaleesta julkaistu musiikkivideo. Ohjauksesta vastaa Kim Kauppinen, joka on tehtaillut videoita esimerkiksi Stepalle.

Kappale valikoitui ensimmäiseksi videoksi hyvin simppeleistä syistä:

”Biisiä tehdessä syntyi jo vahva mielikuva siitä, miltä video voisi näyttää. Kun olin saanut demon purkkiin, toimitinkin sen heti videoguru Kim Kauppiselle ja esittelin raakavedoksen ideasta. Kim otti kopin ja jalosti sen lopulliseen muotoon. Propsit sinne”, Tamonen kertoo Rumballe.

Millainen se lopputulos sitten on, se selviää jutun alta. Tamonen valottaa mahdollisia seurauksia näin:

”Toivon, että tämä välittää katsojille tunteen, että on ihan ok turhautua ja hajota omaan arkeen ja elämään aika-ajoin. Ja jos katsot tämän keskellä ruuhkavuosia, niin ehkä tämä on se hetki päivästä, kun karkaat arjesta ja voit seurata vahingoniloisena videon sankarin surkuhupaista viikkoa.”


Kappale saapuu suoratoistopalveluihin 11. maaliskuuta.

Lisää luettavaa