Yö-yhtyeen juhlakonsertti toteutuu viimein – Tampereella kuullaan klassikoita vierailevien solistien säestämänä

Konsertti toteutuu viimein.

26.10.2022

Vuonna 1981 perustetun -yhtyeen oli tarkoitus juhlistaa 40-vuotisjuhliaan jo viime vuonna. Olli Lindholmin poismenon sekä koronan aiheuttamien erikoisempien vuosien takia konsertin tuotantoa on jouduttu kuitenkin siirtelemään.

Nyt todellinen erikoiskeikka on kuitenkin saanut päivämäärän, ja konsertti tapahtuu 24. päivä maaliskuuta 2023 Tampereen Nokia-areenalla 40 vuotta Yötä -konsertissa.

Lavalle nousevat yhtyeen viimeinen kokoonpano Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka, Jari Latomaa, Timo Mynttinen ja Jussi Turpeinen sekä yhtyeessä uran varrella vaikuttaneita muusikoita. Illan pääsolisti on Suvi Teräsniska, ja vierailevina solisteina ovat Pauli Hanhiniemi, JP Leppäluoto, Jay Lewis ja Herra Ylppö.

Yö on julkaissut 31 albumia, joita on myyty liki miljoona kappaletta. Yhtye on vastaanottanut julkaisuistaan lukuisia jalometallilevyjä. Legenda (2001) ja Rakkaus on lumivalkoinen (2003) ovat saavuttaneet nelinkertaista platinaa, Varietee (1983) ja Kuolematon (2005) tuplaplatinaa. Lisäksi yhtye on saanut viisi platinalevyä ja viisi kultalevyä. Yön tunnetuimpia hittejä ovat Rakkaus on lumivalkoinen, Tia-Maria, Vie mut minne vaan, Likaiset legendat I, Ihmisen poika, Särkyvää ja Minne tuulet vie sekä Jussi Hakulisen tunnetuksi tekemä Joutsenlaulu.

Lipunmyynti 40 vuotta Yötä -juhlakonserttiin alkaa Lippupisteessä maanantaina 31.10. kello 9.

Keikkatiedot alla.

40 VUOTTA YÖTÄ
PE 24.3.2023
Nokia Arena, Kansikatu 3, Tampere

Liput: alkaen 49,90e / kpl VIP-liput: alkaen 119,90e / kpl

Lipunmyynti: Lippu.fi

Lisää luettavaa