”Yritin tehdä tietynlaisia lauluja, mutta niistä tulikin aivan toisenlaisia” – Joose Keskitalo antaa näytteen Julius Caesarin anatomiasta

18.01.2017

Joose Keskitalo julkaisee 3.3. levyn nimeltä Julius Caesarin anatomia. Ensimmäinen single on juuri julkaistu Tietoisuus.

”Nämä laulut on sävelletty ja soitettu venäläisen bardin Bulat Okudzhavan käyttämällä vireellä, jonka opin Tampereella. Yritin tehdä tietynlaisia lauluja, mutta niistä tulikin aivan toisenlaisia”, Joose Keskitalo kommentoi.

”Nämä laulut ovat kertomuksia meidän kollektiivisesta vankeudesta, jossa vanginvartijat olemmekin me itse! Ne ovat tutkimuksia itseemme, josta ymmärrämme loppujen lopuksi vain vähän, sillä ihminen on itse itselleen mysteeri. Vain välähdyksenomaisesti meille paljastuu vankeutemme.”

Albumilla Keskitalon bändinä soittaa The Mystic Revelation of Teppo Repo: Otto Eskelinen (bandoneon, saksofoni), Eero Tikkanen (kontrabasso) ja Arwi Lind (rummut). Tämä kokoonpano nähdään myös tien päällä levynjulkaisukiertueen merkeissä – varmistuneet keikat löytyvät alta.

27.2. Helsinki, KOM-ravintola
12.3. Riihimäki, Vihreä talo
14.3. Helsinki, Malmitalo
24.3. Turku, Dynamo
25.3. Tampere, TTT-klubi
31.3. Hämeenlinna, Suisto Klubi TBC
1.4. Pori, Validi Karkia
7.4. Kuopio, Pannuhuone
8.4. Jyväskylä, Vakiopaine
13.4. Helsinki, G Livelab
14.4. Sellosali, Espoo
15.4. Oulu, 45 Special
16.4. Kajaani, Kaukametsä
21.4. Lahti, Teatteri Vanha Juko
12.5. Joensuu, Laituri
13.5. Rovaniemi, Grande

Lisää luettavaa