Morrissey asteli lavalta kuuden biisin jälkeen – Silminnäkijöiden mukaan syynä joko syöpävitsit, Mozzerin känkkäränkkäpäivä tai jalkapallo

Morrisseyn keikoilla sattuu ja tapahtuu.

20.11.2014

Juuri Suomessa kahdella keikallaan villinnyt Morrissey asteli pois lavalta vain kuuden kappaleen jälkeen Puolan Varsovassa.

Paikallisen Live Nationin antaman tiedotteen mukaan yleisön joukosta oli huudeltu ”äärimmäisen sovinistisia ja herjaavia” huutoja 55-vuotiaalle Morrisseylle. Mozzer oli aluksi pyytänyt keikkapaikan henkilökuntaa poistamaan huutelijan rakennuksesta. Kun tätä ei oltu heti saatu kiinni, oli Morrissey esittänyt vielä yhden kappaleen, jonka jälkeen hän oli astellut pois lavalta ja jättänyt koko leikin sikseen, koska ”ei tuntenut oloaan turvalliseksi”.

Express-lehden mukaan huutelija olisi karjunut Morrisseylle jotain tämän syövästä. Morrisseyn fanisivustolla Morrissey-solo.com kerrotaan kuitenkin kovin erilaista tarinaa. Monien silminnäkijöiden mukaan joku yleisön joukosta olisi huutanut paksulla skottiaksentilla kuinka ”why don’t you just go back to Old Trafford” viittauksena Morrissseyn suosikkijalkapallojoukkueeseen Manchester Unitediin.

Toisten paikalla olleiden mukaan Mozzer olisi menettänyt hermonsa siinä vaiheessa, kun hän oli kertonut yleisölle kuinka halusi kertoa heille jotain, ja joku yleisön joukosta huusi hänelle miten hänen pitäisi pitää turpansa kiinni, jättää paskan jauhaminen sikseen ja vain esittää kappaleitaan.

Kukaan fanisivuston paikalla olleista ei mainitse sanallakaan minkäänlaista syöpään liittyvää huutelua.

Ah, vanha kunnon Morrissey.

Lisää luettavaa