Päivän hyvän mielen uutinen: eläkeläismies päätyi supertähden keikalle lukemaan kirjaa – nousi sometähdeksi

Nyt on hieno asenne!

08.05.2016

Beyoncé kiertää uuden Lemonade-albuminsa tiimoilta Yhdysvaltoja tällä hetkellä. Tiistaina Queen Bee esiintyi Raleighissa, Pohjois-Carolinassa. Keikalla ollut Michelle Gardner bongasi yleisön joukossa erikoisen näyn: eläkeläismies istui yleisössä ja luki kirjaa vähät välittämättä itse keikasta.

Gardner kuvasi näyn Twitteriin, ja video levisi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

Paikallinen televisiokanava sai kuin sainkin pienen salapoliisityön jälkeen kiinni kyseisen lukutoukan. Keikalla kirjaa lukenut eläkeläismiesmies oli George Papageorgiou, ja hän luki Jules Vernen vuonna 1908 julkaistua Tonavan luotsi -kirjaa. Papageorgiou kertoi haastattelussa, miten oli saanut kirjan vanhemmiltaan 53 vuotta sitten Kairossa lomamatkalla hänen ollessa ainoastaan 13-vuotias. Papageorgiou kertoi lukeneensa kirjan elämänsä aikana vähintään seitsemän kertaa.

Papageorgiou vaimoineen oli paikalla seurakuntatöissä. Kun heidän vuoronsa oli ohi, he istahtivat alas ja Papageorgiou otti kirjansa esiin.

”Katsoimme hetken aikaa myös keikkaa. Se oli ihan ok. Minusta Beyoncé on hyvä esiintyjä ja tyrmäävän kaunis nainen. Hänen musiikkinsa ei kuitenkaan ole ihan minua varten. Itse kuuntelen 50-, 60- ja 70-luvulla tehtyä musiikkia ja paljon myös kreikkalaisia sävelmiä.”

Katso haastattelu alta.


 

Lisää luettavaa