Paris Hiltonista tulee ammatti-dj – luvassa kiertue ja ”house-albumi”

16.05.2012

Aprillipäivä meni jo kauan sitten, kuomaseni, joten tämä on ihan totista totta.

Kuva: Mixmag

Paris Hilton, tuo miljoonaperijätär Jumalan armosta ja Planeetan Bileprinsessa Nro 1, on tehnyt jälleen uuden aluevaltauksen kerrassaan vakuuttavien näyttelijän ja laulajan uriensa rinnalle.

Paris aikoo nimittäin ryhtyä dj:ksi. Siis oikeaksi, keikkailevaksi dj:ksi.

Projektiaan varten Paris on Mixmag-lehden mukaan hengaillut viime vuosien aikana useiden huippu-dj:den ”oppilaana”, käynyt yli sadassa rave-bileessä sekä ryhtynyt romanssiin hollantilaisen dance-stara Afrojackin kanssa.

Paris on jo pyöritellyt vuosien ajan levyjä ystävilleen omissa bileissään, mutta nyt neitonen aikoo astua estradille ihan oikeiden yleisöjen eteen.

Paris tekee nimittäin dj-debyyttinsä 23. kesäkuuta Pop Music Festival -tapahtumassa Brasilian Sao Paulossa, jossa dollariprinsessa aikoo vetäistä tunnin dj-setin. Brasilian jälkeen luvassa on myös liuta muita keikkoja.

Ja tässähän ei suinkaan ole kaikki, vaan samaisen Mixmagin mukaan Paris aikoo myös tehdä ja julkaista pian täysiverisen house-albumin. Musiikkiurahan tällä sensaatiotyrkyllä alkoi jo vuonna 2006, jolloin näki enemmän tai vähemmän valitettavasti päivänvalon debyyttialbumi Paris.

Onnea vaan valitsemallasi tielle, Paris!

Lisää luettavaa