Selvisikö Slipknotin salaisuutena pidetyn uuden basistin henkilöllisyys kuvavertailun avulla?

13.09.2014

Nimetön yleisön edustaja teki salapoliisintyötä ja saattoi keksiä tatuointeja vertailemalla, kuka Slipknotin uudella videolla urakoi basson varressa.

Teksti: Saku Schildt

Tässäpä etsiväntyötä perinteisimmillään. Poliisikin hyödyntää tatuointeja esimerkiksi tuntemattomien ruumiiden tunnistamisessa, joten miksi sama temppu ei toimisi metallibändin nimettömien jäsenten kanssa?

Slipknotin uudella videolla nähdään edesmenneen basistin Paul Grayn ja yhtyeestä poistuneen rumpalin Joey Jordisonin korvaajat. Uusien jäsenten nimiä ei ole julkistettu, mutta basistin kädessä näkyy videolla värikäs tatuointi.

Metalsucks-blogi sai sitten postia nimettömältä taholta, joss huomautettiin, että muun muassa Mastodonin ja Coheed and Cambrian kitarateknikkona toimineella Alessandro Venturella on kädessään identtiseltä näyttävä kuva.

Ventruella oli jäsenenä myös brittiläisessä Krokodil-yhtyeessä, jonka Facebook-sivulta löytyy tatuoinnin näyttävä kuva:

Julkaisu käyttäjältä Krokodil.

Ja kun sitä vertaa Slipknotin videon kaveriin:

Knotbassist

Voidaan nähdä tiettyjä yhtäläisyyksiä. Tarkemman kuvavertailun voi katsoa vaikka Blabbermouthissa.

Uuden rumpalin identiteetiksi on puolestaan huhuttu Bruce Springsteenin ja Conan O’Brienin kanssa työskennelleen Max Weinbergin poikaa Jaytä.

Alla vielä Slipknotin tuore, taattua shokkimeininkiä tarjoava video. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon yhden bändin jäsenen kimppuun kohdassa 4:30 hyökkäävä koira, joka olisi kyllä pelottavampi, jos se ei heiluttaisi häntäänsä niin paljon.

Lisää luettavaa