Suomeen saapuva UG-räppäri uransa huipulla: Massiivinen riita käynnissä 11-vuotiaan pikkuskidin kanssa

02.09.2014

23-vuotias räppäri tappelee 11-vuotiaan pikkupojan kanssa. Kyllä. Internet!

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Kuvakaappaus videosta 

Nyt ollaan räppigeimin ja -biiffin ytimessä. 23-vuotias SpaceGhostPurrp – joka nähdään muuten Suomessa Supermassive-festivaaleilla Helsingissä ensi kuussa – on ajautunut hirvittävään riitaan Twitterissä. Vastassaan SpaceGhostPurrpilla on eräs universumin kaameimpia vastustajia: 11-vuotias poika, joka räppää nimellä Lil Shark.

Lil Shark on noussut pieneksi internet-sensaatioksi nuoren ikänsä ja biisiensä sisällön takia. Räpeissään kun Lil Shark puhuu esimerkiksi koksun vetelystä ja siitä, miten tekee naiset märäksi kuin aamukaste. Ihanaa. Koko hulabaloo kaksikon välillä lähti siitä, että  SpaceGhostPurrp päätti dissata Lil Sharkin uutta biisiä Twitter-tilillään. SpaceGhostPurrp oli niin näreissään Lil Sharkin biiseistä, että yllytti seuraajiaan vasikoimaan Lil Sharkin biisit sopimattomina Soundcloudiin ihan vain ”räppigeimin pelastuksen vuoksi”.

Eipä aikaakaan kun tämän jälkeen SpaceGhostPurrpin kotisivut hakkeroitiin, ja kun SpaceGhostPurrpin sivuille yrittää päästä sisään, heittää se ruudulle Lil Sharkin kuvan. Aivan kuin nöyryytys ei olisi jo nyt riittävä, tämän päälle Lil Shark (joka on siis 11-vuotias pikkupoika) teki biisin nimeltä FUCK SGP! FREESTYLE. Tämän jälkeen saatiinkin sitten nauttian tuntien kädenväännöstä Twitterissä. 11-vuotiaan pikkupojan ja 23-vuotiaan ihan arvostetun räppärin välillä.

Alta kuulet Lil Sharkin dissausbiisin SpaceGhostPurrpille. Sen alta taas kuulet SpaceGhostPurppia kappaleen verran. Niiden alta löydät sitten parhaita paloja miesten – tai no, pikkupojan ja miehen – pippelimiekkailusta.

Internet. Gotta love it.

1 2 3 4 5 5 6 8 9 10 12

Lisää luettavaa