Absoluuttisen nollapisteen Diu Dau Tapes -projekti on loppusuoralla: ensimmäinen hämylevy löytyy jo Spotifysta

Julkaisemme nyt linkin, jonka takaa löytyy kappaleet Helvettiin tämmöiset laput, On siinä mulla simpanssi ja Ota vastuu, Sasseli.

Kuva: Hannu Iso-Oja

Absoluuttinen nollapiste otti projektikseen siirtää vuosina 1989–2003 tehdyt Diu Dau Tapes -kasettijulkaisut kaiken kansan kuultavaksi Spotifyhin. Mittava urakka, kun biisejä on noin tuhat ja julkaisuja 40 kappaletta, mutta nyt työ on alkanut kantaa hedelmää. Ota siis rohkeasti ensimmäinen askel ja käy Diu Dau Tapes -soittolistan tykö.

Diu Dau Tapes on voittoa tuottamaton kasettiyhtiö, joka on julkaissut erinäisten hämyisten Absoluuttinen nollapiste -johdannaisten bändien tuotoksia. Yhtiön katalogista löytyy sellaisia yhtyeitä kuin Ahkerat simpanssit, Seksikääpiö, Hämähäkkejä alkuruuaksi, Hiton vammaiset ja The Beatles. Ensimmäinen virtuaaliavaruuteen päätynyt tuotos on Ahkerat simpanssit -kokoonpanon vuonna 2001 julkaisema Chimpact Cassette. Tästä voi katsoa, mitä muuta on luvassa.

Digitointiprojekti toteutettiin lahjoitusten turvin. Kaikki kortensa kekoon kantaneet kulttuurin ystävät on ikuistettu Absoluuttisen nollapisten kotisivuilla komeilevaan kunniatauluun.