Ilmoitus: Kokemuksia kaikille aisteille – tutustu Sidewaysin monipuoliseen alueohjelmaan

Helsingissä 9.–10.6. järjestettävä Sideways lähestyy. Kaupunkifestivaali tarjoaa jälleen mielenkiintoisen musiikkikattauksen lisäksi monipuolista alueohjelmaa. Tässä Garagen ja Sidewaysin kanssa toteutetussa yhteistyöartikkelissa annamme vinkkejä keikkojen katselun välille.

Kyösti Karila

[ILMOITUS]

On tärkeää muistaa syödä. Toisinaan tärkeää on myös kilpailla. Mitä jos yhdistäisi nämä molemmat, mutta samalla luontoa kunnioittaen? Sideways tarjoaa tähän oivallisen mahdollisuuden sipsikaljavegaanien järjestämässä Vihamukin syömisen SM-kilpailussa.

Kun on syönyt hyvin, on aika hengähtää ja katsella ympärilleen. Rumban lukijoille tuttu nimi Vilunki 3000 vastaa festivaalin suurimmista taideprojekteista ja aikoo rakentaa Sidewaysiin taidepläjäyksen. Vuoden graafikkonakin palkitun tekijän kohdalla se voi tarkoittaa käytännössä mitä vaan.

Kun maku- (ja haju-) ja näköaistia on hivelty, on aika panna korvat hörölle. Nyt emme kuitenkaan tarkoita keikalle menemistä, vaan Sidewaysin mielenkiintoista keskustelu- ja puheohjelmaa. Miksipä et menisi kuuntelemaan keskustelua sukupuolen itsemääräämisoikeudesta, translain uudistamisesta sekä sukupuolittamisesta yhteiskunnassa ja taiteessa.

Lue lisää ohjelmasta tästä.

[ILMOITUS]