Ilmoitus: Massiivisia spektaakkeleita ja sielujen varastelua – tärpit Sidewaysiin

Helsingissä 9.–10.6. järjestettävä Sideways lähestyy. Kaupunkifestivaali tarjoaa jälleen mielenkiintoisen kattauksen musiikkia laidasta laitaan. Tässä Garagen ja Sidewaysin kanssa toteutetussa yhteistyöartikkelissa autamme ohjelmaa syynätessä syntyvää runsaudenpulaa antamalla kolme tärppiä juuri sinulle.

Tomi Palsa

[ILMOITUS]

Mikko Joensuu
Mikko Joensuu juhlistaa Sidewaysissä kesän alussa julkaistavan Amen 3 -levynsä julkaisua. Teosto-palkinnon trilogian kahdesta ensimmäisestä osasta voittanut Joensuu nousee lavalle yhdeksänhenkisen bändin, jousisektion ja 40-henkisen kuoron kanssa. Ykkös- ja kakkoslevyjen julkkarikeikat ovat olleet spektaakkeleita, joita muistellaan edelleen. Tarvitseeko edes hehkuttaa lisää?

Dinosaur Jr.
Dinosaur Jr. on siitä kiva rockbändi, että se on niin uskomattoman kova. Viimeisimmät livekeikat ovat keränneet ylistystä ja dinosaurusten ote ei ole lipsunut senttiäkään. Sidewaysissä tullaan siis näkemään virkeä rockyhtye, joka ei pelkää kääntää volyymia kaakkoon ikonisia vaihtoehtopiirien klassikoita soittaessaan.

Chelsea Wolfe
”Chelsea Wolfe varastaa sieluja” väitettiin eräässä musiikkimediassa taannoin. Huhujen mukaan Wolfe ei ole parantanut tapojaan ja keikat ovat edelleen upeita ja mystisiä. Miten goottifolk toimii kesäkuussa? Asian laita on tarkistettava.

[ILMOITUS]