Ilmoitus: Muista tämä vaihtoehtorockin äänekäs legenda Sideways-festivaalilla!

Helsingissä 9.–10.6. järjestettävä Sideways lähestyy. Kaupunkifestivaali tarjoaa jälleen mielenkiintoisen kattauksen musiikkia laidasta laitaan. Tässä Garagen ja Sidewaysin kanssa toteutetussa yhteistyöartikkelissa nostamme esiin yhden artistin, jonka keikkaa ei missään nimessä kannata missata.

Levi Walton

[ILMOITUS] Oletteko kuulleet fossiileista? Me olemme, mutta nämä dinosaurukset eivät liity aiheeseen mitenkään. Dinosaur Jr. kun on siitä kiva rockbändi, että se on niin uskomattoman kova – edelleen, vaikka mittarissa on yli 30 vuotta uraa.

Bändi voisi ratsastaa pelkillä klassikkoansioillaan, mutta kuten Give a Glimpse of What Yer Not (2016) osoitti, Dinosaur Jr:n kynä on yhä terässä. Levyn lisäksi ylistystä on tullut myös livekunnosta, Massachusettsin omat jaksavat painaa edelleen täydellä vimmalla.

Ote ei ole siis lipsunut mihinkään, joten Sidewaysissa tullaan näkemään vaihtoehtorockväen aina tervetulleeksi toivottama, virkeä rock-yhtye, joka ei pelkää kääntää volyymeja kaakkoon. Toisaalta riittääköhän kaakko näiden muusikkojen kohdalla? Vaadimme pohjoista!

Odotamme myös J Mascisin rentoutuvan keikkansa jälkeen skeittilaudan päällä!