Ilmoitus: Tutustu läpimurron kynnyksellä oleviin artisteihin Flow-festivaalilla kylmän kahvijuoman kanssa

Paulig Coffee Bar tarjoaa jälleen Flow'ssa kesän trendijuomaksi osoittautuneita cold brew -pohjaisia juomasekoituksia. Niitä nauttiessa kelpaa katsella trendikkäiden artistien kuten Jorja Smithin ja Sigridin keikkoja.

[ILMOITUS] Paulig Coffee Bar on kiertänyt Suomen festivaalikesää ja kahvilakeitaan kiertueen perinteinen kesän lopetus on Flow-festivaalilla 10.–12. elokuuta. Kahvibaarin menulta löytyy festarivieraiden vanhoja suosikkeja suodatinkahvien ja espressopohjaisten juomien muodossa, mutta myös mielenkiintoisia yllätyksiä kuten cold brew -pohjaiset juomasekoitukset.

Cold brew on ollut suosittua koko kesän ja Flow’n trendikkäässä ympäristössä takuuvarmaksi hittijuomaksi nousevat cold brew’sta tehdyt juomasekoitukset.

”Kahvidrinkit ovat olleet nosteessa viime vuosina ja on hauska haastaa kuluttajia maistamaan kahvi uusissa muodoissa”, Paulig Barista -instituutin kouluttaja Jori Korhonen kertoo.

”Cold brew eli kylmäuuttaminen tapahtuu niin, että kahvi uutetaan huoneenlämpöisessä vedessä 12–16 tuntia. Kahvin makumaailmasta tulee hyvin erilainen kuin kuumalla vedellä uuttaessa. Kylmäuutetusta kahvista puuttuu hapokkuus ja karvaus. Se on makeaa ja täyteläistä, joka taas onkin mahtava lähtökohta drinkkien tekoon!”

Käy hakemassa Paulig Coffee Barista trendikäs juoma, kuten karpaloinen Fizzy Brew tai roteva, mehevä, täyteläinen ja kuitenkin yllättävän raikas Cold Brew Nitro mukaan varustaudu yhtä trendikkäisiin keikkoihin näiden pikakurssien avulla.


Jorja Smith
21 vuotta
Walsall, Iso-Britannia

– Jorja Smith voitti Brit Awardseissa kriitikoiden suosikki -palkinnon tänä vuonna. Se jaettiin ensimmäisen kerran 10 vuotta sitten Adelelle.

– Smith kasvoi kuunnellen Trojan Recordsin musiikin tahdissa, mutta listaa suurimmaksi vaikuttajakseen Amy Winehousen. Molemmat kuuluvat hänen musiikissaan.

– Mutta niin kuuluu myös 90-luvun brittisuosikit Massive Attack, Portishead ja Morcheeba.

– Drake löysi Smithin jo Soundcloud-aikoinaan, ja pyysi Smithiä mukaan More Life -albuminsa kahdelle kappaleelle.

– Kendrick Lamar pyysi Smithiä kuratoimalleen Black Panther -elkouvan albumille. Muista, että myös Lamar esiintyy Flow’ssa!

– Pitchfork näki paljon yhtäläisyyksiä Smithin debyyttialbumissa Lost & Found ja Lauryn Hillin klassisessa debyyttialbumissa The Miseducation of Lauryn Hill. Muista, että myös Hill esiintyy Flow’ssa!


Sigrid
21 vuotta
Ålesund, Norja

– Sigrid voitti BBC:n Sound of 2018 -palkinnon. Se jaetaan kriitikoiden äänien mukaan lupaavimmalle artistille. 10 vuotta sitten palkinnon sai Adele.

– Adelen Rolling in the Deepin kuuleminen 16-vuotiaana oli yksi hänen maailmansa mullistaneista hetkistä.

– Sigrid on esiintynyt Nobelin rauhanpalkinnon jakotilaisuudessa, jossa yleisössä oli muun muassa Hiroshiman ydinpommi-iskusta selviytynyt 85-vuotias.

– Sigridin ensimmäinen single Don’t Kill My Vibe sai inspiraationsa siitä, miten alentuvasti kokeneemmat biisinkirjoittajat suhtautuivat häneen biisinkirjoitusleirillä.

– Sigridin voi laskea skandipoppia dominoivien nuorten naisten sarjaan muun muassa Zara Larssonin, Tove Lon, Tove Styrken ja Flow’ssakin esiintyvän Alman kanssa, mutta hän erottuu joukosta olemalla samaistuttava ”tavis”.

– Tuoreinta singleä Strangersia on kuunneltu Spotifyssa 50 miljoonaa kertaa. Debyyttialbumi tulee olemaan jättimenestys.


Tule mukaan nauttimaan kesän onnellisimmista kahvihetkistä ja jaa kuva sinun kesäsi kohokohdasta! Miltä siis näyttää sun kesän onnellisin hetki? Lue lisää kilpailusta tästä klikkaamalla ja voita itsellesi ja kolmelle kaverillesi liput Flow-festivaalille.