Ilmoitus: Vain elämää alkaa – Robin on tämän kauden todellinen tähti

Vain elämää -ohjelman uusi kausi alkaa keväällä. Kerromme tässä Eckerö Linen kanssa toteutetussa yhteistyöartikkelissa, miksi Robin on kauden kirkkain tähti.

Petri Aho

[ILMOITUS]

Kuten jokainen silmillä ja korvilla varustettu yksilö on varmasti jo huomannut, Vain elämää -ohjelman uusi kausi alkaa nyt. Meillä on tarkka vainu siitä, kenestä tullaan puhumaan koko kevät.

Kiintiöräppärit, jos suonette ilmaisun käytön, ovat yleisesti ottaen olleet ohjelman valopilkkuja ja yllättäjiä: suurelle yleisölle ennalta tuntemattomia artisteja, jotka ovat tarinansa kertomalla sulattaneet sydämet ja versioimillaan kappaleilla kääntäneet päät.

Nikke Ankarasta ei kuitenkaan ole vielä koko kansan lemmikiksi. Siinä missä Cheek tai Mikael Gabriel olivat jo ohjelmaan tullessaan omassa viitekehyksessään tähtiä, Nikke Ankara on vielä divaritasolla niin artistiudensa kuin kappalemateriaalinsa suhteen. Seuraavan ”levelin” hän varmasti saavuttaa, mutta areenatasolle vaadittavaa karismaa ei aivan vielä löydy.

Uskallamme ennustaa, että tämän kauden kirkkaimmaksi tähdeksi nousee Robin.

Viime kesänä 18 vuotta täyttänyt miehenalku on nimenä tuttu myös varttuneemmalle väelle: tämä on se kloppi, jota sukulaislapsi fanittaa, jonka levy tuli hampurilaisaterian kylkiäisenä, ja jonka hittibiisi kertoi jostain skeittitempusta.

Kansan syviä rivejä kohauttava yllätys tulee jo ensi metreillä, kun lapsille laulavaksi lapsitähdeksi mielletty Robin paljastuu viisi pitkäsoittoa julkaisseeksi artistiksi, josta on kasvanut karismaattinen ja komea mies.

Pelkällä hymyllä ja silmäniskulla ei pitkälle pötkitä, mutta onneksi ei tarvitse edes yrittää. Lahjakkuudesta ei Robinilla jää kiinni. Boom Kah- ja 16-albumit ovat jalostaneet Robinin soundia kohti aikuisempaa ja modernimpaa tyyliä.

Kun Sannin kanssa esitettyä pikkutuhmaa Miten eskimot suutelee? -biisiä vielä hieman paheksuttiin reilu vuosi sitten, Nelli Matulan kanssa laulettu uusi Hula hula -single on ihan kaikille: Robinin mukana kasvaneille faneille ja 2010-luvun popsoundista pitäville iästä riippumatta. Se on kuuma kesäbiisi, jota tullaan tanssimaan limudiskoista yökerhoihin.

Sen takia paikka Vain elämää -pöydän ympärillä avautui Robinille juuri oikeaan aikaan. Hän on nyt valmis astumaan aikuisten sarjaan ja lunastamaan paikkansa suomalaisen poptaivaan suurimpana ja kirkkaimpana. Hänen positiivisuutensa tarttuu, hänen läsnäolonsa sähköistää tunnelman ja nuorentaa ympärillä olijat.

Robin on artisti isolla a-kirjaimella, sen tulette huomaamaan 21. huhtikuuta alkavalla Vain elämää -kaudella.

Vain elämää -artistit Eckerö Linen m/s Finlandialla:
Nikke Ankara 22.4.
Laura Voutilainen 28.4.
Petra 5.5.
Yö 8.6.
Robin 10.6.
Irina 16.6.

[ILMOITUS]