Ilmoitus: Vakuudettomien luottojen vertailu on helppoa

Odottamattomien kulujen ilmetessä saattaa olla vaikeaa keksiä, mistä rahaa voisi saada näiden menojen kattamiseen mahdollisimman nopeasti.

28.11.2022

Mainos: Lenders

Moni on varmasti löytänyt itsensä tilanteesta, jossa lemmikki sairastuu, auto tarvitsee kiireellistä korjausta tai pitkäksi aikaa unohtunut lasku kilahtaa postiluukusta viivästyskuluineen. Aina ylimääräistä rahaa tililtä ei löydy, jolloin vakuudettoman luoton ottamista voidaan pohtia oman taloudellisen tilanteen sen salliessa.

Vakuudettomat luotot ovat suosittuja lainatuotteita, sillä lainaa voidaan hakea suoraan verkossa, eikä lainan edellytä erillisiä vakuuksia tai lainantakaajaa. Nopean ja helpon lainaprosessin ansiosta rahat on mahdollista saada omalle tilille jopa saman päivän sisällä, joten vakuudettomat luotot tarjoavat erittäin joustavan ja toimivan rahoituksen arjen pienempien ja suurempien kulujen kattamiseen.

Vakuudettomien luottojen kohdalla kannattaa kuitenkin pysyä tarkkana, sillä hintaerot eri luotonmyöntäjien välillä saattavat nousta todella suuriksi. Tästä syystä luottoja kannattaa aina vertailla.

Laina nopeasti tilille ilman vakuuksia

Vakuudettomien luottojen vertailu onnistuu helpoiten lainavertailupalvelun kautta. Lainavertailupalvelun ansiosta voit saada useita lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä luottohakemuksella, jonka lähettäminen ei maksa sinulle kuluttajana mitään.

Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jopa minuuttien sisällä luottohakemuksen lähettämisestä ja pääset vertailemaan vakuudettomia luottoja nopealla aikataululla myös silloin, kun lainantarve on kiireellinen.

Pienikin laina kannattaa kilpailuttaa

Lainasummasta ja laina-ajasta riippumatta kaikki vakuudettomat luotot kannattaa kilpailuttaa, sillä rahallista säästöä kertyy lähes aina. Lainan ottamista tulisikin harkita aina tarkkaan, oli kyseessä sitten miten pikainen rahantarve tahansa, sillä liian kiireessä tehty päätös lainan ottamisesta voi koitua kalliiksi päätökseksi.

Parhaimmillaan vakuudettomien luottojen kilpailutus ei vie kuin muutaman ylimääräisen minuutin, mutta samalla pieni vaiva auttaa säästämään lainakuluissa selvää rahaa.

Lainavertailu onnistuu hetkessä

Nopein ja luotettavin tapa löytää nopea laina, jonka voi saada ilman vakuuksia, onkin täyttää ilmainen luottohakemus verkossa ja saada ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiin jopa välittömästi.

Jos haet pientä lainasummaa, monet luotonmyöntäjät voivat tarjota sinulle vakuudetonta luottoa jopa täysin ilman liitteitä. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita lainatarjousten joukosta paras laina, hyväksyä lainaehdot ja allekirjoittaa lainasopimus.

Näin helppoa vakuudettomien luottojen vertailu on

Vakuudettomia luottojen tarjonta on tänä päivänä todella monipuolista, ja suuren tarjonnan vuoksi myös lainatuotteita löytyy lähes joka lähtöön. Vakuudettomien luottojen yksi parhaimmista puolista on se, että voit käyttää lainasi juuri siihen tarkoitukseen kuin itse haluat, eikä luotonmyöntäjälle tarvitse antaa lainan käyttötarkoituksesta erillistä selvitystä.

Laina voi siis olla muutaman sadan euron pikavippi tai suurempi, jopa kymmenien tuhansien eurojen arvoinen kulutusluotto esimerkiksi auton, moottoripyörän tai veneen ostoa varten.

Oli suunnitelmissasi sitten hakea pienempää lainaa esimerkiksi myöhästyneen laskun maksamiseen tai suurempaa kulutusluottoa vähän isompien unelmien täyttämiseen, luottojen vertaamiseen tulisi aina varata muutama ylimääräinen minuutti.

Vertailua ei suinkaan tarvitse suorittaa itse, sillä lainahakemuksen lähettämällä lainavertailupalvelu vertailee parhaat lainatarjoukset puolestasi. Löydät parhaat lainatarjoukset jopa yli 20 eri lainantarjoajan kautta osoitteesta Lenders.fi, eikä vakuudettomien luottojen vertailu sido ottamaan lainaa, jos sopivaa lainatarjousta ei vertailun kautta satu löytymään.

Lainahakemuksen tekeminen Lendersin kautta on näin helppoa:

  1. Siirry hakemaan lainaa Lendersin kautta
  2. Täytä tarvittavat tiedot ja pääset heti vertailemaan eri lainantarjoajia
  3. Valitse joukosta mieleisesi lainantarjoaja ja siirry lainahakemuksen täyttämiseen
  4. Lähetä lainahakemus ja voit saada ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa muutamassa minuutissa
  5. Valitse paras lainatarjous, tutustu lainaehtoihin ja allekirjoita lainasopimus – rahat voidaan maksaa tilillesi jopa välittömästi.

Lainavertailupalvelu järjestää saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, josta näet aina ensimmäisten joukosta edullisimmat ja omaan tilanteeseesi parhaiten sopivat lainatarjoukset. Tarjousten sisällöstä pystyt tarkistamaan lainan todelliset vuosikustannukset, minkä ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä tulet lainastasi maksamaan. Vakuudettomien luottojen vertailu onkin tehty tänä päivänä niin helpoksi ja nopeaksi, ettei sitä kannata jättää välistä missään tilanteessa.

Vakuudettomat luotot voidaan vertailla mukavasti vaikkapa omalla sohvalla loikoillen, kotiaskareiden lomassa tai ruokatauolla. Lainavertailupalvelun ansiosta sinun ei tarvitse vertailla jokaista lainatarjousta yksitellen toisiinsa, vaan ainoana tehtävänäsi on valita lainatarjousten joukosta itsellesi parhaiten sopiva vakuudeton luotto. Koska vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainkaan, voit saada lainan nopealla aikataululla tilillesi myös silloin, kun odottamattomia kuluja pääsee syntymään.

Lisää luettavaa