Ennakkokuuntelussa Esko Elomaan Sinä ja mun maailma – Lauluja elämän valoisista hetkistä ja pimeistä puolista

08.09.2014

Rumba tarjoaa ennakkokuunteluun Esko Elomaan 15. syyskuuta julkaistavan toisen albumin.

Teksti: Saku Schildt, kuva: Santtu Särkäs

Esko Elomaan ensimmäisestä levystä on kulunut kaksi vuotta. Elämäniloa-debyytti sai musiikkijulkaisuissa suotuisia arvioita, ja uudenkin levyn taiteellisen annin pitäisi yltää ainakin pohjatyön perusteella hyviin tuloksiin: tiedotteen mukaan Elomaa alkoi työstää levyä jo viime vuoden toukokuussa.

”Kaikki alkoi nimestä Sinä ja mun maailma. Otsikko mielessä kirjoitin biisejä vuoden loppuun asti”, Elomaa kertoo tiedotteessa.

”Etsin tästä päivästä ja menneestä sellaisia asioita, jotka yhdistävät minua muihin ihmisiin ja ulkopuoliseen maailmaan, mutta jotka tuntuvat häviävän jonnekin taustalle kun hääräilee omassa arkisessa kuplassaan. Tekstejä syntyi vääjäämättä myös sieltä elämän pimeämmältä puolelta.”

Nyt urakka on saatu päätökseen, ja Elomaan albumi odottaa julkaisuaan. Kauppoihin levy saapuu 15. syyskuuta, mutta voit kuunnella albumin Rumbasta jo etukäteen. Pistä siis alta ensimmäinen kappale soimaan ja mikäli kepeä folkrock ilahduttaa, käy katsomassa, miten kaverin tuotanto toimii keikalla. Elomaan voi nähdä esiintymässä 18.9. Helsingin Lepakkomiehessä ja 21.10. saman kaupungin On the Rocksissa.

Lisää luettavaa