Kemmurun suosikit Kehumatta paras -levyltä

25.12.2016

J-Laini: ”Oma suosikkini on aina ollut Skarppaa. Biitti on perfecto, siinä on hyvät räpit ja se on lyhyt ja ytimekäs. Livenä jo biisin eka sekunti räjäyttää yleisössä reaktion.”

Aksim: ”Skarppaa-biisin tein Kaapelin kellarissa yksin yömyöhällä. Keitin kappaleen biitin ja sanat tuoreeltaan yhteen, mitä en koskaan tee. Sain vangittua itseäni siihen tosi hyvin. Aina ei ole näin: joillain muilla levyn raidoilla tuntuu kuin olisi fiittaamassa omalla biisillään. Epätäydellisyys tekee siitä täydellisyyden. Me ei nimittäin olla koskaan keksitty Skarppaa-biisiin kunnon kertsiä. Kertosäe ei ole ikinä onnistunut keikalla. Me vain aina heilutaan sen aikana, että ’mitäs tässä nyt?’” [naurua]

Jodarok: ”Sanotaan Silti ayo. Esimerkiksi Pätäkkää- ja Koputa puuta -kappaleissa viestitään, että tällaista tämä elo nyt on, mutta siitä nautitaan, vaikka jokin hienompi tai mehukkaampi vaihtoehtokin olisi varmaan olemassa. Silti ayossa alleviivataan tätä asennetta. Lisäksi biitti on vähillä puunauksilla tosi kova, ja biisi on hauska heittää keikoilla.”

Lisää luettavaa