Let’s talk about sex! Rumban ja MARSin suuri seksikysely alkaa

17.01.2014

Seinäjoen Rytmikorjaamolla 29.1.–1.2.2014 järjestettävä MARS-festivaali paneutuu tänä vuonna seksin ja musiikkibisneksen väliseen intiimiin suhteeseen.

Teksti: Rumba/MARS, kuva: Jesse Huusari

Nyt Rumba ja MARS käynnistävät yhteistyössä suuren seksikyselyn, jossa kartoitetaan suomalaisten musiikkidiggarien kokemuksia ja näkemyksiä seksistä. Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa festareilla pariutuminen, artistit seksisymboleina ja paljas pinta musiikkimediassa.

Suuren seksikyselyn kliimaksi koetaan MARS-festivaalilla, kun tulokset paljastetaan Let’s talk about sex -paneelikeskustelussa. MARSin seksisessioihin osallistuvat muun muassa Olavi Uusivirta, toimittaja Katja Ståhl ja Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Kyselyyn kannattaa osallistua, sillä kaikkien vastanneiden kesken arvotaan iso kasa palkintoja: Rumban vuosikerta, Provinssirock-paitoja, levypalkintoja sekä MARSin YleX Pop -lippuja. Muillekin keikoille ilmaantunee vastausajan kuluessa palkintolippuja.

Arvontaan osallistuminen ja yhteystietojen jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista. Kaikki vastaukset käsitellään täysin anonyymisti, joten voitte paljastaa huoletta intiimit muistonne. Vastausaikaa on maanantaihin 27.1. asti.

EDIT: Palkintolitaniaan lisättäköön kaksi kahden lipun pakettia Nina Perssonin keikalle Helsingin Tavastialle 3.2. ja sama setti Veronica Maggion konserttiin Helsingin Circukseen. Osallistu ja olet mukana arvonnassa!

KYSELY ON SULJETTU, KIITOS VASTAAJILLE!

Lisää luettavaa