Anna Abreu – Now

Koneisto köhii kelpo idolin kakkoslevyllä

Idols-tähti Anna Abreun viime vuonna ilmestynyttä esikoislevyä on myyty tähän mennessä yli 84 000 kappaletta. Tuore Now-albumikin on jo ennättänyt rikkoa kultalevyrajan. Esikoislevyn myyntilukuihin se silti tuskin yltää, kun kappaleiden taso ei ole kovin korkealla, ja uutta idoliakin pusketaan jo markkinoille.

Debyytiltä tuttua kepeää r&b- ja lattarimausteista poppia on Annan täysi-ikäistymisen myötä työnnetty askel lähemmäs yökerhon ovea. Tanssilattiaa tähyiltäessä Annan tulkinta tuppaa jäämään sivuosaan, mikä on näinkin makealla äänellä varustetun laulajattaren kohdalla varsin valitettavaa.

Suurin osa levyn kappaleista on Idols-tuomari Patrick Sarinin ja CMX-tuottaja Rauli ”Illusion Rake” Eskolinin käsialaa. Siedettävien ja siistien popkappaleiden joukosta ei erotu eduksensa kuin yksi portugalin- ja toinen espanjankielinen kappale, joissa pelkkä kielen vaihtuminen tuo tervetullutta vaihtelua.

Miehet lienevätkin miettineet toisiaan kynäillessään You Don’t get me -kappaleen säkeet: ”Hey you, when you open your mouth / You’re a true master of platitudes”.