Eminemillä on uusi single, mutta Phoenixilla on biisillään laulamassa historian hienoin mies R. Kelly

15.08.2013

Molemmat biisit ovat kuunneltavissa tässä, mutta lienee etukäteen jo selvää, kuka otsikossa mainituista nimistä vastaa kyseisissä biiseissä seksikkyydestä.

Kuva: r-kelly.com

Eminem ilmoitti jo helmikuussa julkaisevansa tänä vuonna uuden albumin, mutta levystä tai sen julkaisuajankohdasta ei ole kuitenkaan sen koommin kuultu tarkempia yksityiskohtia.

Nyt kuultavaksi on kuitenkin ilmestynyt tiettävästi levyn ensimmäiseksi singleksi uumoiltu kappale Survival, joka on mukana myös tulevassa Call of Duty: Ghosts -konsolipelissä.

Eminemin tuleva vielä nimeämätön albumi tulee olemaan hänen kahdeksas soololevynsä ja ensimmäinen vuoden 2010 Recovery-levyn jälkeen. Tulevalla levyllä vierailevat huhujen mukaan ainakin Kendrick Lamar sekä Big Sean.

Survival-biisin voi kuunnella alempaa.

Jos Eminemin kappale jätti kylmäksi, niin kylmyyttä ei ainakaan ole tiedossa ranskalaisyhtye Phoenixin tuoreella remixillä Bankrupt! -albumilta irroitetusta Trying to Be Cool -kappaleesta. Trying to Be Coolin remixillä laulaa nimittäin yksi ja ainoa r&b-kuningas R. Kelly, joka on tehnyt remixin yhdessä Phoenixin kanssa.

Kirjoittaisin alapuolella soivasta biisistä enemmän, mutta joudun nyt menemään vaihtamaan alushousuni kuultuani R. Kellyä.

Lisää luettavaa