Humanistista vihervasemmisto-höpötystä? Fy fan! Nyt tulee Bob Malmström

28.04.2011

Maailmanparantajahörhöt vapiskoon, nyt nousee aurinko oikealle siivelle.

Kuva: Bob Malmström

Svenska talande bättre folkin ylpeä edustaja Bob Malmström on Spinefarmin uusin kiinnitys. Hardcorea ja metallia naittava yhtye on keksinyt erottua kiljoonasta muusta hc/metal-bändistä vetämällä meininkinsä iloisesti oikeaan äärilaitaan: bändin kotisivuilla voi esimerkiksi laskea, miten paljon vähemmän tienaa kuin Bob Malmström, ja saittia somistavat myös mainiot ”Audi – ei köyhille”-automainokset ja muut asiaankuuvat härpättimet.

Bändin sinänsä perustavanlaatuiset vauhkoamiset kulkevat enimmäkseen duurissa, ja kappaleiden sanoituksissa käsitellään levy-yhtiön tiedotteen mukaan ”ylellisyyttä, suomenruotsalaisia perinteitä sekä vasemmiston heikkoutta”.

Orkesterin jäsenillä ei ole ensi kertaa pappia kyydissä, vaan kolme neljästä salanimen taakse kätkeytyvästä muusikosta on vaikuttanut aiemmin perinteisempien rockyhtyeiden (Trident, Tribal War, Erwin Preston) riveissä. Laulaja Carolus Aminoff on puolestaan tuttu Yle X3M:n Metallrepubliken-ohjelmasta. Bändin ensimmäinen albumi julkaistaan syksyllä, ja yhtyeen kotisivuilta voi jo nyt käydä lataamasssa Välj Malmström -singlen. Paremman väen punk-keikkoja järjestetään seuraavanlaisesti:

29.4. DOM, Helsinki (+ Rytmihäiriö, Ratface)
7.5. Kultursalen (PIUG/PUNT), Pargas (+ Heartbreak Stereo, Pointless 80)
11.5. Torvi, Lahti (+ Cut To Fit, Casket)

Lisää luettavaa