Ilmoitus: Lainavertailu – näin lainojen kilpailutus auttaa sinua säästämään rahaa

Yleensä ihmiset eivät halua maksaa asioista enempää kuin heidän tarvitsee, haluat luultavasti siis vertailla lainojen kustannuksia ennen kuin hyväksyt yhtäkään lainatarjousta. Lainojen kilpailutus kannattaa, koska se voi auttaa sinua säästämään tuntuvasti rahaa lainamenoissasi.

ILMOITUS Verkosta voi hakea lainaa nykyisin lähes mitä tahansa tarkoitusta varten. Luottoa voi hakea verkosta esimerkiksi uuden auton hankkimista, remontointia, ulkomaanmatkaa, venettä tai moottoripyörää varten.

Suomen lainamarkkinoilla on paljon erilaisia toimijoita, jotka tarjoavat lainoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Erilaisten lainavaihtoehtojen runsauden vuoksi lainanhakijoille voi kuitenkin olla haastavaa löytää edullisin laina.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme Lainaa-helposti.fi lainavertailu sivustolla listanneet verkon parhaimmat luotonmyöntäjät vuonna 2020. Voit vertailla palvelussamme erilaisia lainojen ominaisuuksia, kuten korkoja, lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Lainavertailumme avulla löydät netin edullisimmat lainat vain muutamassa sekunnissa.

Kuinka lainojen kilpailutus käytännössä toimii?
Lainavertailun aloittaminen on äärimmäisen helppoa – valitset vain haluamasi lainasumman ja laina-ajan lainahakemuksessasi. Ilmoitettuasi yhteystiedot ja muut luotonmyöntäjien vaatimat pakolliset tiedot saat heti tietää, voitko hakea lainaa.

Jos saat myönteisen lainapäätöksen, tulet saamaan pankeilta ja rahoituslaitoksilta lainatarjouksia. Tämän jälkeen pystyt helposti vertailla saamiasi tarjouksia keskenään.

Mikäli olet tyytyväinen johonkin saamaasi lainatarjoukseen, voit hyväksyä lainatarjouksen ja allekirjoittaa sen sähköisesti kyseisen luotonmyöntäjän verkkosivustolla. Nostamasi lainasumman voit käyttää haluamallasi tavalla. Lainantarjoajia ei lähtökohtaisesti kiinnosta se, kuinka lainasi käytät, vaan ainoastaan takaisinmaksukykysi. Jos et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit hylätä tarjoukset sitoutumatta mihinkään. Tämä ei aiheuta sinulle lainkaan ylimääräisiä kuluja, joten lainavertailu on sinulle aina ilmaista ja riskitöntä.

Kilpailuta uudet lainat verkossa ja saa myönteinen lainapäätös – näillä vinkeillä onnistut

Täytä luotonmyöntäjien vaatimukset

Vaikka lainan hakeminen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan aiemmin, pankit ja rahoituslaitokset eivät suinkaan myönnä luottoja kaikille hakijoille. Lainantarjoajat yleensä edellyttävät lainanhakijoilta seuraavia asioita:

  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Riittävän suuria vuosituloja
  • Luottotiedot

Vaikka kaikki uudet lainat ovat pääsääntöisesti vakuudettomia, eli lainanhakija ei tarvitse ulkopuolista takaajaa tai lainan takaisinmaksun pantiksi asetettavaa vakuutta, vakuuden panttaaminen tai lainan takaaja voi helpottaa lainasi saantia.

Hae lainaa yhteishakijan kanssa
Toinen tapa helpottaa lainan saantia on hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Lähes kuka tahansa voi toimia lainasi yhteishakijana, jos hän täyttää lainantarjoajan asettamat vaatimukset. Luotonmyöntäjät ovat ennen kaikkea kiinnostuneita siitä, että yhteishakijallasi on vakaa taloudellinen tilanne ja hyvät edellytykset maksaa lainanhakijan nostama laina takaisin, mikäli hän ei kykene maksamaan lainaansa takaisin.

Jos päätät hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sinun on kuitenkin muistettava, että te molemmat olette yhdessä vastuussa lainasta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et pysty itse maksamaan nostamaasi lainaa pois, yhteishakijasi joutuu maksamaan lainasi takaisin.