Ilmoitus: Terassilämmitin pidentää terassikautta jopa ympärivuotiseksi

Ilmoitus: Terasseilla ja parvekkeilla oleskelu ei ole maittavaa puuhaa kun kylmät kelit iskee.

Lasitetut terassit ja parvekkeet ovat asunnon jatkeita, ylimääräisiä huoneita, joilla on mukava kesäisin viettää aikaa ja viihdyttää vierailijoita. Raikkaasta ilmasta nauttiminen saa kuitenkin nopean lopun kun ilma kesäiltaisin tai kylmempinä vuoden aikoina alkaa viilentymään, eikä viltitkään enää lämmitä. 

Näistäkin tiloista on kuitenkin mahdollista nauttia jopa ympäri vuoden terassilämmittimien avulla. Terassilämmitin malleja on erilaisia ja eri kiinnitystavoilla, joten kaikkiin tiloihin löytyy epäilemättä sopiva lämmityslaite.

Infrapunalämmitin on energiatehokas

Terassilämmittimiä voidaan käyttää myös eri energialähteillä kuten kaasulla ja sähköllä. Kaasulla käytettävien lämmittimien rajoituksena on tietenkin aina kaasun saatavuus, kun taas sähköä on saatavilla pistokkeesta kellon ajasta riippumatta.

Sähkökäyttöiset mallit ovat myös turvallisempia varsinkin kotioloihin, sillä niissä lämmitykseen ei käytetä liekkiä.

Infrapunalämmittimet vievät energiatehokkuuden aivan uudelle tasolle. Niissä on minimaalinen lämpöhukka, sillä ne eivät lämmitä ympäröivää ilmaan, vaan lämpö siirtyy suoraan parvekkeen esineisiin ja tilassa oleviin ihmisiin.

Infrapunalämmitin onkin helppo sijoittaa kaikkiin tiloihin, myös erilaisiin harvemmin käytettäviin työtiloihin, joita ei haluta jatkuvasti lämmittää.

 

Terassilämmitin voidaan asentaa lähes mihin tahansa

Erilaisten asennustapojen ansiosta terassilämmittimet voidaan asentaa joko kiinteästi tai vapaasti seisoviksi. Varsinkin vuokra-asunnoissa saattaa olla rajoituksia seinien rei’ittämiselle, jolloin katse kannattaa kiinnittää vapaasti seisoviin malleihin, joita on myös helppo tarpeen tullen siirtää. 

Vapaasti seisova jalallinen terassilämmitin muistuttaa usein tavallista jalkalamppua, joten se on helppo sijoittaa erilaisiin sisustuksiin. Jos terassilämmittimestä ei halua näkyvää elementtiä parvekkeelle, voi jotkin lämmitinmalleista myös sijoittaa esimerkiksi ruokapöytien alle. 

Seinään ja kattoon kiinnitettävät mallit ovat usein huomaamattomampia, eivätkä varmasti ole koskaan muun elämän tiellä. Uusimmat kattoon kiinnitettävät mallit muistuttavat modernia kattolamppua, ja tarjoavat myös valoa lämmityksen lisäksi.

 

Osta terassilämmitin näillä vinkeillä

Suomalainen Preeco.fi verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia terassilämmittimiä ilmaisella toimituksella lähipostiin. Tässä kauppiaan vinkit lämmittimen valintaan.

  1. Sähkökäyttöinen terassilämmitin on helppo valinta

Sähkökäyttöiset terassilämmittimet voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa, kunhan tilasta löytyy pistoke ja tila on suojattu niin, ettei lämmitin ole säiden armoilla.

  1. Mieti mihin terassilämmitin sijoitetaan

Vapaasti seisovia terassilämmittimiä on helppo siirtää koska tahansa, ja jotkin malleista on helppo sijoittaa myös pöytien alle. Seinään tai kattoon kiinnitettävät mallit taas säästävät lattiatilaa, eivätkä ole kulkureittien edessä.

  1. Huomio tilan koko

Suuremmat terassit saattavat tarvita useamman lämmittimen, mutta keskikokoisellekin parvekkeelle riittää usein yksi terassilämmitin. Varmista lämmitysalue verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta.

  1. Kaukosäätimellä helppokäyttöisyyttä

Kaukosäätimillä varustettuja malleja on helppo säätää kauempaakin. Etenkin seinään kiinnitettävät mallit on helppo käynnistää kaukosäätimellä. Myös lämmittimen tehoa on helppo säätää ylös nousematta.