Käyttöehdot

Rumba.fi -sivuston palveluntarjoaja on Pop Media Oy. Palveluntarjoaja vastaa tuottamastaan sisällöstä ja pidättää kaikki oikeudet sivujen sisältöön. Palveluntarjoaja ei vastaa siitä sisällön osasta, joka on tuotettu muun kuin palveluntarjoajan toimesta – eikä myöskään sivuilla esitetyistä mainoksista tai niiden sisällöstä. Mainostaja on itse vastuussa mainoksistaan ja tarjouksistaan. Palveluntarjoaja ei vastaa sivuillaan olevan tiedon käyttämisestä aiheutuneesta vahingosta.

Sivustolle kommenttien kirjoittaja vastaa itse omista teksteistään, joiden pitää olla hyvän tavan mukaisia, julkaisukelpoisia ja lain mukaisia. Kommentoija on korvausvelvollinen palveluntarjoajalle, mikäli hänen tekstinsä aiheuttaa kolmannen osapuolen korvausvaateita. Kommentoija ei voi esittää mitään vaatimuksia lähettämäänsä aineistoon liittyen.

Palveluntarjoaja voi julkaista tekstin tai sen osan omissa julkaisuissaan tai medioissaan. Ylläpito voi halutessaan poistaa kommentin sivuilta. Ylläpito tekee kaiken mahdollisen roskakommenttien (alatyyliset, rasistiset ym. viestit) poistamiseksi. Palveluntarjoaja voi estää pääsyn sivuilleen.