450 kuvaa Hyvinkäältä – mammuttigalleria Rockfestistä

Rockfest – 6.–9.6.2018 Hyvinkää

12.06.2018

Hyvinkään nelipäiväinen Rockfest on taputeltu tämän artikkelin myötä myös meidän osalta. Jana Blomqvist oli paikalla koko festivaalin keston ja kuvasi meille niin tolkuttoman laajan gallerian, että melkein teki mieli nostaa kädet ilmaan kuin Amaranthen Elize Ryd otsikkokuvassa.

Alta löydät kuvia seuraavista esiintyjistä: Amaranthe, Amorphis, Avatar, Blind Channel, Bullet for My Valentine, Children of Bodom, CKY, Happoradio, Kotiteollisuus, Maj Karma, Opeth, Phil Campbell & the Bastard Sons, Reckless Love, Sonata Arctica, Stone Sour ja Turmiön Kätilöt. Klikkaa kuvaa suuremmaksi ja navigoi nuolin.

Mikäli nämä 450 kuvaa eivät riitä, Rockfest-aiheista lukemista ja ihasteltavaa on toki Rumban sivuilla enemmänkin. Keskiviikon ja torstain pääesiintyjien Ozzy Osbournen ja Judas Priestin otteista löydät raporttia ja kuvia tästä klikkaamalla. Perjantain pääesiintyjä Marilyn Manson käsiteltiin kuvagallerialla, joka löytyy tästä klikkaamalla. Lauantain pääesiintyjä Avenged Sevenfoldista raporttia ja kuvia löytyy tästä klikkaamalla.

Mutta nyt kuvien pariin.

Amaranthe

Amorphis

Avatar

Blind Channel

Bullet for My Valentine

Children of Bodom

CKY

Happoradio

Kotiteollisuus

Maj Karma

Opeth

Phil Campbell & the Bastard Sons

Reckless Love

Sonata Arctica

Stone Sour

Turmion Kätilöt

Lisää luettavaa