Artisteja, yleisöä, tunnelmaa! Jättimäinen Flow-kuvagalleria

Flow-festivaali – 10.–12.8.2018

16.08.2018

Flow on taputeltu, mutta jälkipuinnit jatkuvat edelleen. Olemme kirjoitelleet St. Vincentin (lue täältä), Shamen (lue täältä) ja Terry ja Gyan Rileyn (lue täältä) keikoista, haastatelleet Grizzly Bearia (lue täältä) ja nyt vuorossa on massiivinen Sami Turusen kuvagalleria-kooste.

Perjantain kuvagalleriassa nähdään Alma, Bonobo, Donna Leake, Kakka-hätä 77, Lauri Soini, Lauryn Hill, Lil Tony, Olavi Uusivirta, Paperi T, Patti Smith, Peggy Gou, Sansibar, Sigrid, The Liminanas, Töölön Ketterä ja Young Marco. (Selaa alaspäin tai klikkaa tästä.)

Lauantain kuvagalleriassa nähdään 3TM in 3D, Arctic Monkeys, Charlotte Gainsbourg, Marju ja Orlando Julius & the Heliocentrics. (Selaa alaspäin tai klikkaa tästä.)

Sunnuntain kuvagalleriassa nähdään Brockhampton, Gerd Janson, Kamasi Washington, Lykke Li, Moodymann, Moxie, Pyhimys, St. Vincent, Tangerine Dream, Yaeji ja Yeboyah. (Selaa alaspäin tai klikkaa tästä.)

Viimeisempänä mutta ei vähäisempänä kuvagalleria teistä – yleisön edustajista ja festivaalitunnelmista! (Selaa alaspäin tai klikkaa tästä.)

Perjantain galleria

Lauantain galleria

Sunnuntain galleria

Yleisögalleria

Lisää luettavaa