12 000 euroa maksavat festivaalit lupasivat luksushuviloita ja huvijahteja – festivaalialue paljastui helvetiksi, josta ihmiset jonottavat pois suurlähetystön avittamana

Helvetti on festivaali.

Fyre Festival

Fyre Festival järjestetään tänä viikonloppuna Exumasin alueella Bahamalla. Liput luksusfestivaaleille maksavat halvimmillaan 4 000 dollaria ja kalleimmat tiketit kustantavat peräti 12 000 dollaria.

Lipun hintaan sisältyivät lennot Miamista festivaalialueelle, omat huvilat joissa yöpyä, huvijahdit joissa bilettää mallien kanssa ja bändejä kuten Major Lazer, Blink-182 ja monia muita.

Todellisuus näyttäisi olevan kuitenkin hieman toinen. Festivaalikävijät ovat lähettäneet Twitteriin ja Redditiin valtavat määrät kuvia, joissa näkyy ”luksusfestivaalien” todellisuus. ”Luksushuvilat” ovat todellisuudessa telttoja, jotka on pystytetty alueelle vähän sinne päin. ”Luksusateria” on kuvien perusteilla kaksi palaa valkoista leipää ja vihreää salaattia siinä kyljessä.

Kaiken tämän päälle festivaalialueella ei ole henkilökuntaa lainkaan. Matkatavarat on heitetty festarivieraille rekasta maahan. Tämän kaiken ihanuuden päälle festivaalialue on täynnä villikoiria. Osa festivaalivieraista on myös tapellut paikallisten kanssa.

Tulevat lennot alueelle on peruttu ilman, että syytä olisi kerrottu. Suurin osa festivaaleille tulleista pyrkiikin nyt kaikin tavoin pois alueelta. Osa on matkustanut omatoimisesti takaisin lentokentälle ja viettää nyt siellä aikaansa siihen saakka, että saavat hankittua itselleen lentoliput pois festivaalihelvetistä. Myös USA:n suurlähetystö auttaa parhaansa mukaan ihmisiä pois saarelta.

Blink-182 on jo perunut esiintymisensä ilmoittaen, etteivät he voi soittaa festivaalialueella keikkaa, joka vastaisi festarikävijöiden tarpeisiin.

Kuvia ja videoita festivaalialueelta näet alta.

#fyrefestival 5pm flight rescheduled til 9pm then we get this after sitting on the plane for 2 hours lmao we chilling though

Henkilön ⚡️aul // HOU (@dropout.bear) jakama julkaisu